Kristina napušta Vlčeu

Reprezentativka Srbije Kristina Liščević drugu godinu za redom je izabrana za najbolju igračicu Rumunske lige.

Srednji bek naše selekcije je ponela laskavo priznanje ostavivši iza sebe veliki broj domaćih igračica, koje su priželjkivale ovaj trofej.

Zadovoljna sam sezonom, odigrala sam dobro, a ova nagrada je drago i velika jer su me za najbolju igračicu izabrali treneri, što je posebna čast. Napravili smo kao klub više nego što se očekivalo, tako da mogu da budem zadovoljna posle svega što je bilo – rekla je Kristina Liščević.

Ipak, došlo je do razlaza sa Vlčeom?

Sledeća sezone je pod znakom pitanja, još uvek ništa ne znam, videću uskoro gde i kako ću nastaviti.

Fajnal for Lige šampiona za dame ste otvorili novom pesmom, bili ste zvezda muzičkog dela?

To je jedno novo iskustvo za mene, ali iskrena da budem bilo je predivno. Zaista sam uživala iako sam imala ogromnu tremu, jer su to sve rukometni ljudi, a ja imam problem i kad pevam samo pred mamom, a ne pred 20.000 ljudi. Priprema je trajala tri meseca, ali je na kraju sve bilo sjajno.

Da li vam je bilo čudno što pevate na otvaranju Lige šampiona?

Iskreno jeste, ali osećala sam se toliko lepo da ne znam šta bih rekla. Sve mi je bilo divno i zaista jeste čudno jer sam bila u ulozi umetnika.

Da li je to novi poziv kad završite karijeru?

Volela bih da se ovo nastavi i da preraste u nešto više, zašto da ne. Videćemo, ne žurim, za sada imam dve pesme, ali ko zna, biće tu još jer je moja ljubav prema muzici zaista velika.

Posle leta stižu i pripreme reprezentacije?

Polako, daleko je to još uvek – rekla je Kristina Liščević.

Kompletna vest je preuzeta sa sajta žurnal.rs.