Tekstilac remizirao sa Feniksom

U sredu su odigrana dva zaostala susreta Srpske lige Vojvodine. U poslednjem meču 18. kola sastali su se Feniks 1995 i Tekstilac. Ova utakmica je odložena zbog problema ekipe iz Odžaka sa korona virusom. U ne baš preterano interesantnom duelu, oba tima su na kraju morala da se zadovolje sa po jednim bodom. Domaćin je poveo u 35. minutu golom mladog Mijatovića, dok su gosti već u sledećem napadu stigli do izjednačenja preko Maksimovića. U isto vreme u Rumi su se u zaostalom meču 19. kola sastali 1. maj i Tisa.  Domaći su poveli u 12. minutu golom Vučetića. Izjednačio je Kilibarda dvadesetak minuta kasnije. Rumljani su do pobede stigli golom Savića u 62. minutu. Prvenstvo se nastavlja za vikend. Tekstilac gostuje u Zrenjaninu, 1. maj će put Pančeva, dok će se Feniks 1995 u derbiju kola sastati sa prvoplasiranim Vršcom. Tisa će ugostiti Radnički 1912.

Izveštaji:

Feniks 1995 – Tekstilac 1:1 (1:1)

Strelci: Mijatović (Feniks 1995). Maksimović (Tekstilac).

Žuti kartoni: Popović, Marjanović (Feniks 1995). Stanković, Liščević (Tekstilac).

Feniks 1995: Pilipović, Šalipur, Marjanović, Radišić, Ilić (Panović), Popović, Dragić (Dimitrić), Mijatović (Matić), Dević (Ćalić), Jelović, Juriša (Šimun).

Tekstilac: Brać, Sedlar (Vuković) (Liščević), Blagojević (Vladić), Maksimović, Stanković, Ilić, Matić (Zirić), Božičić, Jezdović, Klisura, Balabanović (Brborić).

1. maj – Tisa 2:1 (1:1)

Strelci: Vučetić, Savić (1.ma). Kilibarda (Tisa).

Žuti kartoni: Zjača, Jović, Jaćimović (1.maj). Kudrić, Čordašić (Tisa).

1.maj: Tojagić, Mirčetić, Vučetić (Jović), Jaćimović, Grbović (Petrović), Maksimović, Matijević, Zjača (Donevski), Savić (Nikolić), Đorđević, Džibrić.

Tisa: Antić, Svitić, Slavuljica, Feješ, Čordašić, Tomišić, Manojlović, Provči (Milikić), Kilibarda (Nikolin), Zolnajić, Kudrić (Krmar).