Drvar doneo tri važna boda

Proteklog vikenda nastavljena su omladinska fudbalska takmičenja. Sve tri omladinske selekcije fudbalskog kluba Radnički su odigrale svoje prvenstvene utakmice. Pioniri su gostovali u Apatinu, dok su kadeti i omladinci svoje mečeve odigrali na Gradskom stadionu. Najmlađa takmičarska selekcija remizirala je protiv Mladosti. Strelac za Radnički bio je Ignjatović. Trenutno se nalaze na deobi trećeg mesta sa vršnjacima iz subotičke Arene. Kadeti su ugostili vršnjake iz Bačke Palanke. Pobedu i tri važna boda u borbi za opstanak obezbedio je Drvar. Osvajanjem važnih bodova Radnički je pobegao iz opasne zone. Trenutno zauzimaju dvanaestu poziciju u konkurenciji 16 ekipa. Treba napomenuti da tri poslednje ekipe ispadaju iz ovog ranga takmičenja. Najstarija omladinska selekcija kluba igrala je takođe protiv ekipe Bačke iz Bačke Palanke. Poraženi su sa 5:2. Strelci za domaći tim bili su Vujović i Asan. Ovo je inače četvrti uzastopni poraz ekipe iz Sombora koja trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli Kvalitetne omladinske lige Vojvodine.

OFK Mladost – Radnički (pioniri) 1:1 (1:0)

Strelci: Krpjan (OFK Mladost). Ignjatović (Radnički).

OFK Mladost: Stojaković, Miloš, Krnjajić, Živkov, Jakovljević, Desnica, M. Majstorović, Krstić (Bačić), Bajranović, Krpjan, D. Majstorović.

Radnički: Bujzaš, Gubica, Borota (Janjatović), Vukadinović (Lakić), Drobina, Lazarević, Japundžić, Kusonić, Sretić (Šević), Đurđev, Koberski.

Radnički – OFK Bačka (BP) (kadeti) 1:0

Strelac: Drvar (Radnički).

Žuti kartoni: Plavšić, Drvar (Radnički). Pajkanović, Đorović, Štrbac (OFK Bačka).

Crveni kartoni: Tevanović (Radnički). Rokvić (OFK Bačka).

Radnički: Šuša, Tevanović, Kekić, Kolarić, Plavšić, Drvar, Bureš, Lazić (Mijović), Vidaković, Buišić, Ralević.

OFK Bačka: Krstić, Grgić, Ilić, Polić, Štrbac, Pajkanović (Boškov), Lalović, Đorović, Trifunović, Rokvić, Banjac.

Radnički – OFK Bačka (BP) (omladinci) 2:5 (1:2)

Strelci: Vujović, Asan (Radnički). Asentić 2, Kostić, Žigmund, Stojanović (OFK Bačka).

Žuti kartoni: V. Rnjak (Radnički). Stojanović (OFK Bačka).

Radnički: Marković, Grgić, V. Rnjak, Drača, Dulić, P. Rnjak, Vujović, Erdei, Vagić, Pilipović, Asan.

OFK Bačka: Medić (Krstić), Bokan, Budisavljević, Gluvić (Okanović), Varga, Stojanović, Žigmund, Kostić (Aćić), Tešić, Tekić, Asentić.