Futsaleri izgubili u Kačarevu

Futsaleri Žak Juniora poraženi su u osmom kolu Futsal lige Vojvodine od ekipe Kraljevićeva iz Kačareva. Ovo je inače četvrti uzastopni poraz ekipe iz Sombora. Domaći tim je poveo već u prvom minutu preko Petkovića. Osam minuta kasnije Mančić je poravnao rezultat. Čučak je u 13. minutu ponovo doveo domaćina do prednosti, da bi minut pre odlaska na odmor Vujin izjednačio i sa nerešenim ishodom (2:2) se otišlo na odmor. U trećem minutu nastavka viđena su dva pogotka, po jedan na obe strane. Prvo je Grgić doveo Žakovce u vođstvo, da be nedugo potom Trajčevski poravnao. Vukelić je u 30. minutu doneo gostima novo vođstvo (3:4). U poslednjih deset minuta Kačarevci su postigli četiri pogotka i tako rešili meč u svoju korist. Strelci su bili Trajčevski i Zlatković u 34. minutu, Čučak dva minuta kasnije, dok je Stojanovski minut pre kraja postavio konačnih 7:4 za domaćine. Somborski sastav zauzima šesto mesto sa devet bodova. Naredni rival biće im Tisa iz Novog Bečeja. Ovaj susret igra se u ponedeljak, 21. novembra od 21 čas u velikoj sali Gradske hale Mostonga.

Izveštaj sa utakmice:

Kraljevićevo (Kačarevo) – Žak Junior 7:4 (2:2)

Strelci: Čučak 2, Trajčevski 2, Petković, Zlatković, Stojanovski (Kraljevićevo). Mančić, Vujin, Grgić, Vukelić (Žak Junior).

Žuti kartoni: /

Kraljevićevo: Georgijevski, Petković, Karanfilovski, D. Anđelković, Stojanovski, Mikita, Čučak, Majkić, Trajčevski, Zlatković, Đurković, Vučković, P. Anđelković.

Žak Junior: Molnar, Vujin, Grgić, Vukelić, Mančić, Vidaković, Bogunović, Erdei.