Veliki bod u Velikoj Plani !!!

Morava – Sivac 69 – 29:29 (15:17)

Za razliku od dosadašnjih mečeva „Panteri“ su uspeli da od samog starta nametnu svoj ritam, kontrolišu utakmicu protiv veoma nezgodnog domaćina, a rezultatska klackalica na kraju prvog dela pripala je „Sivčanima“ koji na odmor odlaze sa dva gola prednosti. U nastavku puno oscilacija. Gosti furioznom igrom u prvih šest minuta stiču pet golova prednosti, međutim odlični domaćini se ne predaju, koriste veliki pad u igri „Pantera“ i uzvraćaju serijom 8:1 posle koje odlaze na činilo se nedostižnih +3. Ipak, ekipa iz Sivca skupila je snagu i jakom odbranom i sjajnim rešenjima u napadu uspeva preko Živkovića, Čabaia i Šljukića da vrati utakmicu u egal završnicu. Najefikasniji igrači u gostujućem timu bili su Čabai i Kalić sa po osam pogodaka, a ispratili su ih Živković i Beslać koji su po pet puta pogađali mrežu domaćeg golmana. Šljukić je postigao dva, a Marjanović jedan pogodak.

Rezultati kola: Vrbas Petrol – Smederevo 25.31, Jugović – Smederevo 2012 – 32:29, Lavovi (BP) – Crvenka 35:32, Jedinstvo – Mačva (B) 25:29. Slobodna je bila ekipa Kolubare.

Tabela: Mačva (B) 11, Vrbas Petrol 11, Morava 9, Sivac 69 – 9, Kolubara 8, Jugović 8, Jedinstvo 6, Crvenka 6, Lavovi BP 6, Smeredevo 4, Voždovac 2012 – 2.

Parovi narednog kola: Sivac 69 – Kolubara, Mačva (B) – Morava, Crvenka – Jedinstvo, Voždovac 2012 – Lavovi (BP), Smederevo – Jugović. Slobodna je ekipa Vrbas Petrola.