Održano opštinsko školsko takmičenje u stonom tenisu

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora i uz tehničku podršku Sportskog centra Soko u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru 25. oktobra, održano je Opštinsko prvenstvo u stonom tenisu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola. Prvoplasirani pojedinci i ekipe stekli su pravo nastupa na okružnom prvenstvu koje će se održati po kalendaru takmičenja  8. novembra, u Bačkom Brestovcu, u sali osnovne škole “Nikola Tesla“ sa početkom u 9 časova. Takmičenjem je rukovodio ispred Sportskog saveza grada Sombora – prof. Predrag Mandić, opštinski koordinator školskog sporta grada Sombora i Zvonko Eustakio, ispred STK Žak Sombor.

U pojedinačnoj konkurenciji, kod pionirki najbolja je bila Jovana Grčić iz osnovne škole „Petefi Šandor“ Doroslova, dok su drugo i treće mesto zauzele Jelena Bajčev i Milica Džodan, obe iz osnovne škole „Branko Radičević” iz Stapara. Kod pionira, sva mesta na pobedničkom postolju zauzeli su učenici iz Stapara, Nebojša Rogulj, Nemanja Majski i Slavoljub Erkić.

U ekipnom plasmanu kod pionirki/pionira najbolja je bila osnovna škola „Branko Radičević „ Stapar.

Kod omladinaca u pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Milan Medić iz srednje škole Sveti Sava. Drugo i treće mesto  zauzeli su Nemanja Đekić i Matej Božić, obojica iz Srednje ekonomske škole.

U ekipnom plasmanu najbolja je bila Srednja škola Sveti Sava – navodi se u Izveštaju Sportskog saveza grada Sombora.