Besplatna rekreacija u vodi

Obaveštavamo vas da u ponedeljak, 30. oktobra, startuje program Besplatna rekreacija  u vodi za građane grada Sombora. Kako se navodi u saopštenju Sportskog saveza rekreacija u vodi ili aerobik u vodi, poslednjih godina sve je popularniji, jer je dokazano da je vežbanje u vodi neuporedivo efikasnije nego u sali. Sve što vam je potrebno su kupaći kostim, peškir i želja da svoju liniju dovedete do perfekcije.

Prednosti rekreacije u vodi  u odnosu na druge fizičke aktivnosti su velike. Mogućnost povreda je svedena na minimum, a stručnjaci tvrde da efikasno smanjuje stres, jer je vežbanje u vodi idealna terapija za opuštanje i otklanjanje napetosti. Preporučuje se ženama svih godina, deci u razvoju, ali i muškarcima. Rekreacija u vodi  podrazumeva vežbe za sve grupe mišića, učvrščuje i oblikuje telo, leči gojaznost.

Program se realizuje sa početkom u 16 časova u zatvorenim bazenima Sportskog centra „Soko“ u Somboru sa nedeljnom učestalošću od dva puta nedeljno ponedeljkom i sredom od 16 do 17 časova. Svi zainteresovani koji hoće da se priključe programu neka se jave na telefon Sportskog saveza grada Sombora 025/436 787 ili dođu lično – navodi se u saopštenju Sportskog saveza grada Sombora.