Bezdanci slavili nad Obilićem

Rukometaši bezdanskog Grafičara vezali su drugi uzastopni trijumf. Nakon pobede nad drugom timom Sivca, u sredu su pobedili i Obilić iz Novog Kneževca. Neizvesnost je trajala dvadesetak minuta. Nakon toga gosti su pojačali ritam i mini serijom 3:0 stekli su prednost 11:14. Prednost su zadržali do odlaska na odmor. Domaći sastav se nakon odmora stabilizovao i već nakon sedam minuta je stigao do izjednačenja (20:20). Narednih desetak minuta ekipe su igrale gol za gol. Ekipa iz Bezdana je u samom finišu uspela da prelomi meč u svoju korist i zasluženo upiše novu pobedu. Najbolji pojedinac susreta bio je igrač Grafičara Edin Bajrami koji je postigao 11 pogodaka. Kapiten Ištvan Odri je meč završio sa devet golova. U poraženom timu Matej Šoklovački i Aleksa Simić su postigli deset odnosno devet golova. U narednom kolu Grafičar dočekuje Rusin iz Ruskog Krstura.

Izveštaj:

Obilić – Grafičar 30:35 (15:18)

Sedmerci: 5/10 (Obilić). 1/1 (Grafičar).

Isključenja: 10 minuta (Obilić). 6 minuta (Grafičar).

Obilić: Rakas, D. Šoklovački 3, V. Đukanov, Simić 9, M. Šoklovački 10, Petronijević, I. Đukanov, Subotić 4, Čanjiga, Katona, Radaković 2, Aleksin 2, Radulović.

Grafičar: D. Bajrami, Vičik, Dragojević 4, Kele 2, Odri 9, Katić 5, Redžić 1, E. Bajrami 11, Pavlov, Stojanović, Matin 2, Lepolt 1.