Krstanović uz zvuk sirene pogodio za pobedu

Klik (Arilje) - Džoker oktobar 2022.godina slika preuzeta sa zvaničnog sajta KK Džoker Sombor (1)

Klik – Džoker 74:75 (Q1 – 24:20, Q2 – 21:19, Q3 – 17:19, Q4 – 12:17).

Košarkaši Džokera zabeležili su novu pobedu u prvenstvu Druge muške lige Srbije. Ovog vikenda Somborci su gostovali u Arilju gde su odmerili snage sa veoma dobrom ekipom Klika. Tokom meča oba tima su se smenjivala u vođstvu. Domaćinu je pripalo prvo poluvreme. Na odmor su otišli sa šest poena viška. Ipak, u nastavku se igrala dosta jača odbrana, sa malo poena. U triler zavšnici, na samo dve sekunde do kraja Zoran Krstanović pogodio je neverovatan šut iz izrađene akcije i tako doneo nova dva boda gostujućem timu. Centar Džokera bio je i najbolji pojedinac susreta sa 27 poena i deset skokova. Pored njega dvocifreni broj poena ubacili su Marko Brekić (12), te Nino Čelebić i Nemanja Katušić po deset. U izjavi za klupski sajt, Krstanović je naveo da niko nije očekivao da će utakmica protiv ekipe iz Arilja biti teška iz razloga što nisu pokazali zavidan kvalitet u prva dva kola. „Domaća ekipa je kaznila neke naše greške na početku utakmice koje nisu smele da se dogode i tako smo im dozvolili da utakmica bude otvorena do samog kraja. Veći broj njihovih igrača odigrali su iznad svog trenutnog kvaliteta koji poseduju jer smo nekim nasim greškama mi to dozvolili. U zadnjim minutama smo i vodili i imali nekoliko napada da rešimo utakmicu i da se rezultatski odvojimo, ali to nismo uspeli – kazao je Krstanović. Očekuje nas još jedno vezano gostovanje protiv Morave iz Vladičinog Hana koje će isto biti teško. Bićemo spremni da i sa tog gostovanja donesemo pobedu.” – zaključio je iskusni centar Zoran Krstanović. Nakon tri odigrana kola kragujevački SPD Radnički i novosadski Star imaju maksimalnih šest bodova, dok su Džoker i Hercegovac na bod manje.

Izveštaj:

Klik: Plazinčić, Jevgenijević, Nedeljković 9, Spasojević 5, Grojić 25, Radović 3, Maričić 8, Prelo, Vasiljević, Obradović, Krstić 12, Trtović 12.

Džoker: Čelebić 10, Sužnjev 2, Katušić 10, Brekić 12, Brbaklić (c) 4, Grujanić 1, Vukas 7, Krstanović 27, Simjanovski, Bubanja, Stević 2, Munižaba.

Zoran Krstanović centar – slika preuzeta sa zvaničnog sajta KK Džoker Sombor