Kadeti u lošoj seriji, pioniri četvrti

Kadetska selekcija fudbalskog kluba Radnički ušla su seriju poraza u poslednjih mesec dana. Nakon gubitka utakmice od Bačke 1901 iz Subotice službenim rezultatom, usledili su porazi od novosadskih ekipa Borca (3:1) i Vojvodine (6:2), te „debakl“ od TSC-a od 12:0. Prošlog vikenda bodove sa Gradskog stadiona odnela je i ekipa OFK Vršca koja je slavila sa 3:1. U poslednjoj utakmici sezone kadeti Radničkog za vikend gostuju u Novom Sadu ekipi RFK N.S. 1921. Nakon serije od pet uzastopnih poraza ekipa zauzima 13 poziciju na tabeli u konkurenciji 16 klubova. Tri poslednje ekipe ispadaju u niži rang.

Borac (NS) – Radnički (kadeti) 3:1 (2:0)
Strelci: Popović 2, Sekulić (Borac NS). Lazić (Radnički).
Borac (NS): Todorić, Raić, Luledžija, Grujić, Stjepanović, Sekulović, Marić, Ševo, Krstić, Nemet, Popović.
Radnički: Štork, Tevanović, Kekić, Kolarić, Drvar, Lazić, Vemić, Vidaković, Buišić, Krizmanić, Nikšić.

Radnički – Vojvodina (kadeti) 2:6 (1:4) 
Strelci: Nikšić, Drvar (Radnički). Torbica 3, Tedić 2, Cekić (Vojvodina).
Radnički: Štork, Tevanović, Radević, Kekić, Kolarić (Drobina), Vojvodić, Drvar, Lazić, Buišić, Vidaković
(Lazarević), Nikšić (Lakić).
Vojvodina: Vidaković, Zekić, Ravajić (Milinković), Milisavljević, Cekić (Bugarin), Isakovski (Đorđijevski), Popadić (Maksimović), Pavlica, Stanojković (Abramušić), Tedić, Torbica.

TSC – Radnički (kadeti) 12:0 (7:0)
Strelci: Perunović 8, Šević 3, Gardašević (TSC).
TSC: Amidžić, Nestorović (Dudaš), Mesaroš, Koldžić, Kangrga, Horvat (Gardašević), Šafranj (Džigurski), Krpić, Šević (Rakić), Perunović, Balaša.
Radnički: Štork, Tevanović, Drobina, Kekić, Kolarić, Vojvodić, Drvar, Nikšić, Bureš, Buišić.

Prvenstvo je završila i najmlađa klupska selekcija. Pioniri su u konkurenciji deset klubova na kraju prvenstva zauzeli četvrtu poziciju sa 33 osvojena boda iz 18 susreta. Zabeležili su devet pobeda, šest poraza i tri remija. Šampionat je pripao ekipi CFK-a iz Vrbasa. Drugo mesto osvojio je subotički Spartak, dok je treća bila ekipa TSC-a.