Porazi odbojkaških klubova

Sve tri somborske odbojkaške selekcije poražene su proteklog vikenda u zvaničnim prvenstvenim mečevima. Odbojkašice CVS-a dočekale su u drugom kolu Prve vojvođanske lige grupa Sever ekipu Merkura iz Bačke Palanke. Nakon prošlonedeljne pobede nad ekipom Vrbas, ovoga vikenda doživele su poraz. U prvom setu viđena je izjednače igra obe ekipe, a gošće su set prelomile tek nakon razlike. Gubitak seta uneo je dodatnu nervozu u igru domaćeg tima, što su  gošće iskoristile, rešivši i drugi set u svoju korist. Domaće igračice su se tek nakon gubitka drugog seta malo trge, te su odličnom igrom u polju i ubitačnim servisima treći set rešile u svoju korist. Ipak nisu uspele da meč uvedu u peti set, te gošće sasvim zasluženo osvajaju bodove. U narednom trećem kolu, ekipa CVS-a igra sa Liberom. Meč je na programu u subotu, 3. novembra u Bačkom Gradištu.

CVS – Merkur (Bačka Palanka) 1:3 (26:28, 19:25, 25:17, 22:25).

CVS: Žarković, Bošnjak, Bosnić, Milović, Majstorović, Prostran, Macut, Antonić, Žužić, Popović, Matić, Đokić.

Odbojkašice Volejstarsa poražene su na gostovanju u Novom Sadu od istoimene ekipe. Iako su somborske odbojkašice iznenadile protivnika i osvojile prvi set, to je bio maksimum koji su uspele da urade u ovom meču. Naredna tri seta više nego ubedljivo dobile su „novosađanke“. Somborske su tako uknjižile novi poraz, treći u nizu. Narednog vikenda ekipa Volejstarsa u Gradskoj hali Mostonga dočekuje ekipu Elan Voleja. Meč je na programu u nedelju, 4. novembra od 15 časova.

Novi Sad – Volejstars 3:1 (22:25, 25:19, 25:16, 25:12). Tabela…

Istu sudbinu doživeli su i odbojkaši Sombora koji su na gostovanju u Kulpinu poraženi maksimalnim rezultatom. Iako su u prva dva kola zabeležili sigurne pobede, ovoga puta nisu uspeli da iznenade odličnu ekipu Kulpina. Narednog vikenda u Somboru gostuje ekipa Vojvodine NS Seme 2. Meč je na programu u subotu, 3. novembra od 19. časova.

Kulpin – Sombor 3:0 (25:17, 27:25, 25:21). Tabela…