Petlići Radničkog uspešni na turnirima u Somboru i Odžacima

Somborska ekipa je proteklog vikenda učastvovala na dva turnira. Prvo su u gostovali u Odžacima, gde su na Lider kup-u, u uzrastu 2010. godišta osvojili prvo mesto. U ovoj kategoriji je učestvovalo pet ekipa. Igralo se po liga sistemu, a nakon četiri odigrana kola, Radnički je ostvario četiri pobede i zasluženo osvojio prvo mesto.

Radnički je igrao u sledećem sastavu: Matarić, Jović , Abramović, Mijović, Jović, Moravčević, Lalić, Kosanović, Terzin, Mikać. Treneri: Josić, Lazić, Lazarević.

Na Spektar kupu 2018 učestvovale su tri uzrasne kategorije fudbalskog kluba Radnički. Osvojena su dva prva mesta (2008. i 2010. godište), kao i treće mesto (2011. godište). U konkurenciji 2008. godišta učešće je uzelo devet ekipa, a u finalu Radnički je bio bolji od ekipe Baje, pobedivši sa 2:1, dok je u uzrastu 2010. godišta učestvovalo pet ekipa, igralo po liga sistemu, a Radnički je u odlučujućoj utakmici za prvo mesto pobedio ekipu Subotice sa 2:0. Treba napomenuti da je na ovogodišnjem Spektar kup-u 2018 učešće uzelo 43 ekipe koje su bile razvrstane u šest uzrasnih kategorija. Najuspešnija ekipa ovogodišnjeg takmičenja je bila ekipa domaćeg Spektra koja je na pobedničkom postolju imala pet ekipa. Gosti iz Mađarske, ekipa Baje je imala četiri ekipe na postolju, dok je druga somborska ekipa, fudbalskog kluba Radnički na postolju imao tri uzrasne kategorije.

Konačan plasman ekipa po uzrasnim kategorijama:

2006 – Baja, Spektar, Žak

2007 – Spektar, Olimpik, Baja

2008 – Radnički, Baja, Spektar

2009 – Spektar, Bački Jarak, Baja

2010 – Radnički, Subotica, Spektar

2011 – Meridijana, Subotica, Radnički