Novi poraz omladinaca Radničkog

U sredu, 17. aprila kadeti/omladinci Radničkog odigrali su svoje zaostale prvenstvene susrete 20. kola. Omladinci su poraženi od imenjaka iz Zrenjanina, dok su kadeti zabeležili ubedljivu pobedu nad „zrenjaninskim“ Proleterom 2006. Najstarija omladinska selekcija je nakon poraza od Dinama 1945, Radničkog (SM) i Bačke (BP), pretrpeli poraz i od Radničkog iz Zrenjanina. Gosti su do vođstva stigli polovinom prvog dela. Nakon „katastrofalne“ greške štopera Dulića centarfor gostiju Kondić dovodi svoju ekipu u vođstvo. Malek je duplirao vođstvo svoje ekipe u 60. minutu, da bi Žeželj ublažio poraz Radničkog pogotkom u 76. minutu meča. Radnički je nakon novog poraza prikovan za dno tabele, a već u nedelju im sledi gostovanje u Novom Sadu ekipi Proletera.

Radnički – Radnički (ZR) 1:2 (0:1)

Strelci: Žeželj (Radnički). Kondić, Malek (Radnički ZR).

Radnički: Milić, Negovanović, Dulić, P. Rnjak, Asan, Vujović (Kovačić), Vukadinović, Žeželj, Veselinović, Erdei, Drača (Vagić).

Radnički (Zr): Baćan, Maljukan, Bojanić, Kosović, Mirković, Petrov, Kondić, Malek (Miholjčić), Balo, Narančić (Romanov), Zekić (Nedeljkov).

Kadeti su nakon pobede nad ekipom Bačke iz Bačke Palanke upisali drugu uzastopnu pobedu. Ovoga puta bili su bolji od ekipe Proletera 2006. Nakon izjednačene igre tokom prvog poluvremena, domaća ekipa je u nastavku uspela da slomi otpor gostiju i na kraju stigne do zaslužene i ubedljive pobede. Vođstvo domaćinu doneo je Krizmanić u 52. minutu meča. Deset minuta kasnije Drvar je duplirao vođstvo, da bi Vidaković golom iz kornera obezbedio pobedu. U poslednjem minutu susreta Buišić je postavio konačan rezultat. Za vikend kadete očekuje gostovanje u Zrenjaninu, gde će odmeriti snage sa poslednje plasiranim timom lige Bečkerekom 023. Biće ovo idealna prilika da se novom pobedom pobegne iz opasne zone.

Radnički – Proleter 2006 4:0 (0:0)

Strelci: Krizmanić, Drvar, Vidaković, Buišić (Radnički).

Žuti kartoni: Božić, Sarić (Proleter 2006).

Radnički: Šuša, Vojvodić, Lisica, Nikšić (Mijović), Plavšić, Drvar (Bureš), Krizmanić, Vidaković, Buišić, Lazić, Ralević.

Proleter 2006: Marković, Mihajlović, Arađanin, Prokin (Slijepčević), Sarić, Kondić, Trivunović (Varga), Radulović (Rajačić), Krečev, Kozlovački, M. Božić (Lambić).