Kafe bar Boem bolji od Žutih osa

Letnji turnir u malom fudbalu „Čonoplja 2023“ polako ulazi u samu završnicu. Sinoć su odigrane nove tri utakmice, sve tri iz grupe B. U prvom meču večeri Bazeni Kljajićevo savladali su sa 4:1 poslednjeplasirani Papir servis. Pobednik ovog meča je ostao na terenu i u narednom dueli u kojem je odmerio snage sa ekipom Kafe bar Boema. „Boemi“ su bili bolji u ovom susretu, te su slavili sa 3:1. U poslednjoj utakmici večeri odigran je derbi dve prvoplasirane ekipe ove grupe. Ulog je bio veliki, prvo mesto u grupi. Sastav Kafe bar Boema je na kraju slavio sa 2:1 protiv Žutih osa. Sa nova tri boda preuzeli su liderski poziciju na tabeli. Danas se igraju poslednja tri meča grupne faze takmičenja. Sastaju se ekipe Star taksija i DOO Vlaškalić, potom igraju Stovarište Zubović i Savulja i na kraju Kafe bar Boem i Star taksi. Susret između Stovarišta Zubović i Savulje odlučiće koja ekipa će kao četvrtoplasirana u nokaut fazu. Iz ove (A) grupe među osam najboljih plasirali su se Butik Miki, L-Decor i OktagonBet. Slično je i u drugoj (B) grupi. Prolaz u četvrtfinale obezbedili su Kafe bar Boem, Žute ose i Bazeni Kljajićevo, dok će poslednji učesnik biti poznat nakon utakmice između Star taksija i DOO Vlaškalić. Prošlogodišnji finalista, ekipa Star Taksija je u nezavidnoj situaciji i samo pobeda im obezbeđuje prolaz i borbu za trofej. Organizatori pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu u Čonoplju i uživaju u mečevima same završnice. Ono što se poznato od ranije, četvrtfinalni dueli na programu su u sredu/četvrtak.

Grupa A: Butik Miki 13 (38:21), L-Decor 13 (24:13), OktagonBet 9 (25:19), Stovarište Zubović 3 (18:19), Savulja 3 (16:18), Sala luks Rano jutro 0 (13:44).

Grupa B: Kafe bar Boem 12 (19:4), Žute ose 10 (22:5), Bazeni Kljajićevo 8 (13:8), DOO Vlaškalić 4 (11:13), Star taksi 3 (1:16), Papir servis 0 (8:33).