Žute ose preuzele lidersku poziciju

Ekipa Butik Miki sinoć je zabeležila nove dve pobede na turniru. U oba susreta postigli su po deset pogodaka. U prvom susretu večeri bili su bolji (10:4) od ekipe Stovarišta Zubović, dok su u drugom savladali (10:6) Salu luks Rano jutro. Sa novih šest bodova gotovo sigurno su obezbedili prvo mesto u grupi. Ipak, treba sačekati i videti rezultate ekipe L-Decora koja jedino teoretski može da ih ugrozi. U derbi meču B grupe Žute ose su ubedljivo savladale (8:1) prošlogodišnjeg finalistu Star taksi. Ovom pobedom preuzeli su prvo mesto u svojoj grupi, dok će „taksisti“ ovim porazom možda i ostati bez mesta u završnici. Večeras se igraju nova tri meča. Ekipa OktagonBeta će odigrati dve utakmice. Prvo će se sastati sa već otpisanim fenjerašem (Sala luks Rano jutro), a potom će u derbi meču grupe odmeriti snage sa ekipom L-Decora. Ukoliko trijumfuju obezbediće drugo mesto u grupi. U poslednjem meču subotnje večeri sastaju se Bazeni Kljajićevo i DOO Vlaškalić. Kljajićevčani bi se pobedom našli na deobi prvog mesta sa Žutim osama, dok bi njihov protivnik pobedom izbio na četvrtu poziciju koja im obezbeđuje prolaz među osam najboljih ekipa. Organizatori i ovom prilikom pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu u Čonoplju i uživaju u samoj završnici turnira koja postaje sve neizvesnija.

Grupa A: Butik Miki 13 (38:21), L-Decor 7 (16:9), OktagonBet 6 (13:9), Stovarište Zubović 3 (18:19), Savulja 3 (15:16), Sala luks Rano jutro 0 (9:35).

Grupa B: Žute ose 7 (18:5), Kafe bar Boem 6 (14:2), Bazeni Kljajićevo 4 (7:5), Star taksi 3 (1:16), DOO Vlaškalić 0 (2:5), Papir servis 0 (5:22).