Bačani se vratili u Područje

Fudbaleri Tvrđave iz Bača nakon godinu dana pauze vratili su se Područnu fudbalsku ligu Sombor. Nakon remija u prvom meču baraža, u drugom su slavili nad protivnicima iz Odžaka sa 3:2 i tako se vratili u peti fudbalski rang. Domaći su poveli već u petom minutu golom Stojčića. Desetak minuta kasnije Marko Sekulić je poravnao rezultat, što je bio i rezultat prvog dela. Prelomni momenat utakmice dogodio je u prvoj trećini drugog poluvremena. Prvo je Bundalo u devetom minutu nastavka povisio na 2:1, da bi samo četiri minuta kasnije Agbaba obezbedio svom timu dva gola prednosti. Nakon primljenog trećeg gola gosti ostaju i sa igračem manje pošto je iz igre isključen Mihajlo Jovanović. Odžačani su u poslednjem minutu regularnog dela uspeli samo da ublaže poraz pogotkom Strahinje Sekulića. Za sada ostaje još samo jedna nepoznanica vezana za PFL Sombor. Ko će biti poslednji učesnik somborskog područja u nasrednoj sezoni? Ukoliko Ratkovčani prođu dvomeč sa ekipom iz Zmajeva, Borac 46 iz Obrovca će sačuvati status u ovom rangu.

Izveštaj sa utakmice:

Tvrđava – OFK Odžaci 3:2 (1:1)

Strelci: Stojčić, Bundalo, Agbaba (Tvrđava). M. Sekulić, S. Sekulić (OFK Odžaci).

Žuti kartoni: Adžić (Tvrđava). Marković, Radaković, Kanja (OFK Odžaci).

Crveni kartoni: Bilobrk (Tvrđava). Jovanović (OFK Odžaci).

Tvrđava: Nemet, Dević, Bilobrk, Bundalo, Vujinović, Vučić (Ćulibrk), Šomoši, Andrić, Agbaba (Kovačević), Stojčić (Adžić), A. Davidov.

OFK Odžaci: Marković, Kanja, M. Sekulić, Radojičić, Vasiljević (Koprivica), Jovanović, Ilibašić (Prečanica), Radaković, S. Sekulić, Anđelković, Popović (Bogdanović).