Somborelektro pobedio na gostovanju u Senti, poraz rukometašica

Ekipa Somborelektra vratila se na pobedničke staze nakon „debakla“ na domaćem parketu od ekipe Potisja Pleteks. Na gostovanju u Senti sasvim zasluženo su pobedili i osvojili nove bodove. Somborska ekipa je trenutno drugi tim Druge lige Sever sa tri boda manje u odnosu na ekipu iz Ade.

Senta – Somborelektro 34:37 (14:20)

Sedmerci: 5/5 (Senta). 5/5 (Somborlektro).

Isključenja: 18 minuta (Senta). 8 minuta (Somborelektro).

Senta: Parigros, Almaši 7, Vujačić, Tatić, J. Miljković, Karanović, Tot, N. Miljković 3, V. Senić, Tertei, Dražić 10, Skuban 4, A. Senić 7, A. Miljković 3.

Somborelektro: Maksimović 1, Kolarić 8, Ivančević 15, Gajin, Pejinović, Jović 1, S. Miskin, Ž. Miskin 1, Jokić 1, Oros, Kuzeljević 9, Aleksić, Gardijan, Svilar, Vojvodić.

Tabela

Naredne nedelje igra se gradski derbi između Somborelektra i Dalmatinca. Da podsetimo u prvom delu šampionata, Dalmatinac je slavio sa 26:25.

Rukometašice Ravangrada poražene su na gostovanju u Zrenjaninu od domaćeg Proletera sa ubedljivih 26:14 (14:8). Gošće su samo tokom prvih 15-tak minuta držale priključak, a nakon toga rukometašice Proletera preuzimaju stvari u svoje ruke i sigurnom igrom povećavaju razliku u svoju korist. U ekipi iz Sombora Orlić i Vezmar su postigle po četiri pogotka. Narednog vikenda u Somboru gostuje ekipa Temerina i ovo će biti prilika da mlade somborske rukometašice dođu do novih bodova koje bi im obezbedile beg iz opasne zone. Utakmica je na programu u subotu, 30. marta.

Tabela