Ništa od spektakla, “debakl” Somborelektra

Rukometaši Somborelektra nisu uspeli u svojoj nameri da se domognu liderske pozicije. Večeras su u Gradskoj hali Mostonga pred 250 gledalaca ubedljivo poraženi od ekipe Potisja Pleteks iz Ade. Gosti su prvi put poveli u osmom minutu i od tog momenta su se pitali samo oni. Jakom odbranom uspešno su zaustavljali i sprečavali brze akcije domaće ekipe. Mladi somborski rukometaši se nisu najbolje snalazili na terenu u pojedinim momentima, tako da je pobeda vodeće ekipe prvenstva sasvim zaslužena. Najefikasniji igrač domaće ekipe bio je Marko Ivančević sa pet pogodaka, dok je Ilija Kolarić postigao jedan pogodak manje. Kod gostiju istakli su se David Bajus sa devet odnosno Darko Marjanov sa sedam golova. Nakon ove pobeda Potisje Pleteks ima tri boda viška u odnosu na drugoplasiranu ekipu Somborelektra i trećeplasiranu Slaviju kojoj predstoji meč u Zrenjaninu protiv Naftagasa. Tabela… Narednog vikenda ekipa Somborelektra putuje u Sentu, gde će se sastati sa istoimenom ekipom.

Somborelektro – Potisje Pleteks 20:31 (11:16)

Sedmerci: 4/5 (Somborelektro). 1/2 (Potisje Pleteks).

Isključenja: 6 minuta (Somborelektro). 16 minuta (Potisje Pleteks).

Somborelektro: Maksimović, Kolarić 4, Ivančević 5, Gajin, Pejinović, Jović 1, S. Miskin 2, Ž. Miskin 2, Jokić 2, Oros, Kuprešanin, Kuzeljević 3, Aleksić 1, Gardijan,  Svilar, Vojvodić.

Potisje Pleteks: Rac Sabo, Sestak 1, Pergel, Kančar 1, Križan 4, Gordan, Juhas, Tobijaš, Jovanović 3, Bajus 9, Rogljačin, Solar, Vekić 6, Bejer, Marjanov 7.