Somborci pozvani u amatersku fudbalsku selekciju Vojvodine

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo je Odluku da Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije bude domaćin kvalifikacionog turnira za Regionalni kup UEFA, koji će se održati 5./6. juna ove godine na Zlatiboru i na kojem učestvuju fudbalski savezi regiona Zapadne Srbije, Vojvodine, Istočne Srbije i Beograda. Pobednik će predstavljati Fudbalski savez Srbije u ovom takmičenju. Selektor selekcije Vojvodine, Aleksandar Stevanović i stručni štab amaterske selekcije odredili su širi spisak igrača za ovaj turnir. Tim povodom biće održana trening utakmica, koja će se odigrati u sredu 23. maja u Bečeju na stadionu OFK “Bečej 1918“ sa početkom u 17. časova. Pozvani igrači su obavezni da se jave stručnom štabu do 15,30 časova, a svaki nedolazak na utakmice, trening i pripreme povlači disciplinsku odgovornost u skladu sa članom 73. Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije. Pozvani igrači treba sa sobom da ponesu sportsku legtimaciju (registraciju), kopačke, kostobrane i peškir a golmani komplet opremu.

Na spisku se nalaze sledeći igrači: Živkov, Mirkov, Aleksić, Kovačević (Bečej 2018), Savanović, Trivunović (Sakule), Dašić, Veličković, Jovanović, Stojanovski, Arbutina (Dinamo 1945), Grbić, Jovanov (Radnički Zrenjanin), Vuković (Bratstvo 1946), Slavuljica (Crvena Zvezda – NS), Runjajić, Katanić  (Željezničar), Grahovac, Topolić (Kabel), Šavija (Dunav), Sekulić (Cement), Cvjetinović (Radnički NP), Miličković (FK Odžaci), Pokrajac (Indeks).

Selektor: Aleksandar Stevanović/Trener: Nedeljko Babić.

Kako se navodi u saopštenju FSV-a, sve ostale potrebne informacije mogu se dobiti putem telefona 021/421 – 401 i 420 – 885, 065/577 11 77 (selektor – Stevanović) ili 064/845 55 02 (trener – Babić).