Pioniri Radničkog “preslišani“ u Novom Sadu

Najmlađa takmičarska selekcija fudbalskog kluba Radnički gostovala je proteklog vikenda u Novom Sadu. Oni su u okviru petog kola Kvalitetne lige Vojvodine plej – ofa doživeli težak poraz od ekipe Vojvodine. Novosađani su već od starta stavili do znanja ko je bolja ekipa, pa su tako već u 14. minutu vodili sa 2:0 golovima Đorđijevskog i Kabića. Krajem prvog dela gosti su primili još dva pogotka (Jelenković i Trifunović), pa su na odmor otišli sa četiri gola u mreži. U prvom minutu nastavka domaćin je dao peti, dok su šesti postigli deset minuta pre kraja meča. Strelci ponovo Jelenković i Trifunović.

Vojvodina –Radnički 6:0 (4:0).

Strelci: Jelenković i Trifunović po 2, Đorđijevski i Kabić (Vojvodina).

Vojvodina: Baštić, Luković, Grbović, Rac, Jelenković (Isakovski), Cekić (Milisavljević), Đorđijevski (Torbica), Pavlica (Zekić), Popadić, Kabić (Abramušić), Trifunović.

Radnički: Štork, Vojvodić (Lazarević), Gunić (Šević), Kekić, Dimković, Lisica, Drvar (Drobina), Ralević, Bureš (Đurđev), Vidaković, Lakić (Haler).

Naredne nedelje pionire očekuje novo gostovanje, ovoga puta idu u Pančevo, gde će odigrati meč sa Dinamom 1945. U njihovom nedavnom susretu u Somboru, Radnički je pobedio sa 2:1.