Omladinci Radničkog 1912 bolji od Bratstva 1946

Proteklog vikenda odigrane su utakmice omladinskih liga koje se organizuju pod okriljem Fudbalskog saveza Vajvodine. Omladinci Radničkog 1912 gostovali su u Prigrevici gde su odigrali utakmicu osmog kola Druge omladinske lige Vojvodine. Gosti su bili bolji i zasluženo su slavili golovima Bihlera, Matijaša, Vezmara i Galetina. Poraz domaćih ublažio je Dragosavac.

Bratstvo 1946 – Radnički 1912 – 1:4 (1:1)

Bratstvo: Zec, Basarić, Tešić, Ilić, Rodić (Stambolija), Ostojić, Dragosavac, Kovač, Čule, Radmanović, Savić.

Radnički 1912: Racić, Zelić, Matić, Lazić, Ljuština, N. Kovačev (Kusić), Perić (Galetin), Matijaš, F. Kovačev (Vezmar), Mančić, Bihler.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Radnički 1912 u subotu, 20. oktobra, od 10 časova, igra protiv ekipe Mladosti iz Bačkog Jarka. Ukoliko ostvare pobedu završiće prvi deo takmičenja na drugoj poziciji na tabeli iza ekipe Njerš Ištvana.

Pioniri Radničkog 1912 ugostili su ekipu Jedinstva – Lemeš iz Svetozar Miletića. Sigurnom igrom ostvarena je pobeda od 2:0, a dvostruki strelac za somborsku ekipu bio je Vladimir Praštalo.

Radnički 1912 – Jedinstvo Lemeš 2:0 (0:0)

Radnički 1912: Trivić, Tešić, Zarić, Petojević, Mikać, Pašić, Praštalo, Tubanjski, Cucić, Ibišić, Kresić.

Jedinstvo Lemeš: Nemoda, Štifelmajer, Džinić, Molnar, Burza, Sabo, Tomović, Bakula, Jurišić, Arnaut, Jokić.

U poslednjem kolu pionirskog prvenstva trenutno prvoplasirana ekipa Radničkog 1912 gostuje u Kljajićevu, ekipi Korduna. Takmičenje se nastavlja na proleće.