Treća pobeda Žak Juniora

Futsaleri Žak Juniora nastavljaju sa odličnim partijama. U trećem kolu Futsal lige Vojvodine grupa Zapad pred stotinjak gledalaca u Gradskoj hali Mostonga ubedljivo su savladali ekipu Tanga iz Novog Sada sa 13:2. Mrežu gostiju iz Novog Sada načeo je Zoran Baljak neodbranjivim udarcem iz daljine. Prednost je udvostručio „lucidni“ Srđan Vuković, da bi Đorđević, Vujin i Bojić do odlaska na odmor „dokusurili“ protivnika. Jedini pogodak za goste dao je Klaić u poslednjim trenucima prvog dela. U nastavku su „Žakovci“ predvođeni kapitenom Slobodanom Bojićem i iskusnim Vidakovićem nastavili da diktiraju ritam, što je rezultiralo sa još pet pogodaka u mreži gostujućeg golmana Čobanova. Treba istaći i da su gosti doputovali u Sombor sa svega pet igrača, ali to ih nije sprečilo da pruže dostojan otpor trenutno boljem protivniku. Narednu utakmicu „somborci“ igraju u petak, 18. oktobra u Novom Sadu protiv istoimene ekipe. Nakon tri odigrana kola Žak Junior ima maksimalnih devet bodova i trenutno su prvi tim ovog ranga.

Žak Junior – Tango 13:2 (5:1)

Strelci: Baljak 2, S. Vuković 2, Vujin 2, Radmanović 2, Đorđević, Bojić, Ninković, Čivčić, Vidaković (Žak Junior). Klaić (Tango).

Žak Junior: Molnar, Baljak, Vidaković, Ninković, Bojić, Radmanović, Vujin, Bogunović, S. Vuković, Čivčić, Đorđević, Timar, M. Vuković.

Tango: Čobanov, Labović, Ilić, Minaković, Klaić.