Spartak slavio u Apatinu

Nakon dvonedeljene pauze nastavljeno je prvenstvo rukometne Super B lige Srbije. Rukometaši Apatina u prvo meču 15. kola ugostili su subotički Spartak. Gosti su opravdali ulogu favorita i bez većih problema upisali su drugi vezani trijumf. Poveli su Subotičani od starta meča, iz minut u minut su uvećavali razliku, te su na odmor otišli sa šest golova prednosti (14:8). Drugo poluvreme su otvorili moni serijom 3:0 i vođstvo 17:8. Apatinci su uspeli sredinom drugog dela da se približe na minus 4, ali više od toga nisu mogli. U pobedničkom timu Uroš Radosavljević je bio najbolji pojedinac sa devet pogodaka, dok su Stevović i Laković meč završili sa po pet golova. U poraženom sastavu kapiten Milojević i Pilipović su utakmicu završili sa po pet pogodaka. Ekipa iz Apatina nakon ovog poraza (četvrtog uzastopnog) drži pretposlednje mesto na tabeli sa osam bodova. Narednog vikenda predstoji im derbi meč začelja protiv beogradskog Sinđelića. Ekipa Sivca 69 svoj meč ovog kola igra u subotu, od 16.30 časova igra na gostujućem terenu protiv Inđije.

Izveštaj sa utakmice:

Apatin – Spartak 19:26 (8:14)

Sedmerci: 1/2 (Apatin). 4/4 (Spartak).

Isključenja: 10 minuta (Apatin). 12 minuta (Spartak).

Apatin: Milićević, Pilipović 5, Lazić, Horvat, Ćopić, P. Mandić 1, Kovčin, Z. Mandić, Mačkić 4, Polovina, Milojević 5, Komazec, Braun 2, Galfi, Gardijan 2.

Spartak: Starčević, Momić 3, Miskin 2, Vuković, Marić, Ivić, Potpara 1, Gašić, Spremo, Radosavljević 9, Perazić 1, Bukvić, Živković, Stevović 5, Laković 5, Vojvodić.