Poznati svi polufinalisti

Odigrana su dva četvrfinalna meča Gradskog fudbalskog kupa Sombor za 2022.godinu. Prvi duel odigran je u Kljajićevu između Telečke i Žaka. Gosti iz Sombora bez većih problema su nadigrali i pobedili domaćina sa 8:0. Mrežu domaćeg golmana načeo je iskusni Damir Opačić u 15. minutu. Petnaest minuta kasnije Carić je duplirao prednost, da bi Vulin dva minuta pre odlaska na odmor povisio na 3:0. U nastavku susreta igra Žakovci su postigli još pet pogodaka. Redom su pogađali Sazdanić, Mileković, Vujnović, Stevanović i ponovo Opačić. U drugom duelu snage su odmerili Graničar iz Riđice i Radnički. Viđena su dva pogotka, po jedan u oba poluvremena. Riđičanci su poveli sredinom prvog dela golom Jovana Radmilovića. U 78. minutu Petar Drča drugim pogotkom na meču obezbedio je svom timu borbu za trofej. Polufinalni susreti za trofej GFS Sombor odigraće se u sredu, 21. septembra od 16 časova. Pored Graničara i Žaka, za plasman u finale boriće se Jedinstvo Lemeš i prošlogodišnji pobednik Hajduk iz Stapara. Parovi će biti poznati do kraja nedelje, nakon obavljenog žreba.

Izveštaji:

Telečka – Žak 0:8 (0:3)

Strelci: Opačić 2, Carić, Vulin, Sazdanić, Mileković, Vujnović, Stevanović (Žak).

Žuti kartoni: /

Telečka: Prekajac, Anđal, Trbojević, Aničić, Klipa, Mijić, Mazinjanin, Geljić, Beslać, Đurišić, Krstić.

Žak: Tumara, Grgić (Mileković), Šimunov, Sazdanić, Carić, Stevanović, Mikać (Gagić), Opačić, Vujnović, Vulin, Jovanović.

Graničar – Radnički 2:0 (1:0)

Strelci: Radmilović, Drča (Graničar).

Žuti kartoni: /

Graničar: Gusić, Baljak (Veselinović), Gardijan, Kožul, Oluić (Torbica), Babić (Karabatić), Radmilović, Kusić, Zelenović, Drča, Nikolić (Gnjatović).

Radnički: Tadian, Kokrehelj, Đenić (V. Lukić), Đurđev, Vukadinović, Zorica (Vukelić), Krstić (Gubica), M. Lukić,  Turkić (Pavlović), Radulović, Piplica.