Ko će još na Zlatibor ?

Proteklog vikenda završena su takmičenja u dve grupe Đak Sport lige budućih šampiona. U grupama 2009 i 2010 godišta je bilo jako dramatično. Pobednici su odlučeni u međusobnim duelima dve prvoplasirane ekipe. Šampion u 2009.godištu i učesnik završnog turnira na Zlatiboru je ekipa Radničkog 1912. Ekipa sa Gradskog stadiona je u meču protiv Spektra poražena sa 3:2, ali je prvo mesto odlučio bolji međusobni skor. Prvi meč (4:1) pripao je Radničkom 1912. U grupi 2010. godišta prvaka je odlučio meč između Internacionala i TSC-a. Somborci su slavili sa 4:2, te su novom pobedom stekli dva boda više u odnosu na vršnjake iz Bačke Topole. Nešto ranije plasman na završnicu obezbedili su OFK Odžaci (2011) i Radnički 1912 (2012). U subotu ćemo gledati poslednji devet mečeva ovogodišnje lige budućih šampiona. Zanimljivo će biti u dve najmlađe kategorije. Kod 2013. godišta šampion će biti poznat nakon meča glavnih konkurenata Spektra i TSC-a. Oba tima imaju po 31 bod. Šampiona najmlađe grupe odlučiće susret između Oranža i Internacionala. Oranž je za sada bliži tronu. U prilogu možete pogledati rezultate prethodnog vikenda, slike šampionskih timova 2009 i 2010 godišta, kao i raspored i satnicu subotnjeg programa.

FK “Radnički 1912” (2009): Laslo Koberski, Uroš Narančić, Nemanja Kvrgić, Vojin Janković, Veljko Grahovac, Bojan Borota, Edin Jusufi, Ognjen Vojvodić, Miloš Vukelić, Filip Forgić, Nemanja Vuletić, Lazar Mrđenov i Mihajlo Šnaderbek. Trener – Miloš Mijić.

FK “Internacional” (2010): Andrej Redžić, Rastko Kosanović, Konstantin Đipanov, Dejan Periškić, Nemanja Đurin, Aljoša Petrović, Vid Matarić, Aleksandar Mikać, Marko Špišak, Stefan Moravčević, Milica Šarčanski, Miljan Abramović. Trener – Mladen Vuković.