Pobedom nad Poletom zadržali čelnu poziciju

Ravangradske ajkule slavile u meču četvrtog kola Severnobačke zonske lige nad Poletom iz Rastine 3.5:2.5. Poene za somborski tim obezbedili su Kurčubić i Živanović koji su bili bolji od Iđuškog i Marinkovića. Jedinu pobedu za Rastince obezbedio je Žakula koji je slavio nad Kolomparom. Podela plena viđena je u mečevima Kneževića i Krivokuće, Glamuzine i Lalića, kao i Milojičića i Divnića. Susret između Bačkog Brega i Bezdana završen je (3:3) bez pobednika. Pobedu (3.5:2.5) na gostovanju u Kanjiži obezbedila je i ekipa Alekse Šantića. Poene za Šantićane obezbedili su Futo, Simić i Božidar Stojanovski. Ilija Stojanovski je remizirao, dok je poraz pretrpeo do sada neporaženi Branko Stojanovski.

Tabela: Ravangradske ajkule 12, Vrbas 10, Bezdan 8, Prigrevački SK 7, Radnički 6, Polet 3, Mladost 3, Bački Breg 3, Aleksa Šantić 3, Potisje 1.

Prvenstvo se nastavlja početkom septembra. Bački Breg gostuje Radničkom (Tornjoš), Šantić će ugostiti Vrbas, a Polet Mladost iz Odžaka. Derbi kola gledaćemo u Bezdanu gde će se sastati domaći tim i prvoplasirane Ravangradske ajkule.