Klubovi potpisuju ugovore o sufinansiranju

Sportski savez grada Sombora poslao nam je saopštenje za javnost u kojem se navodi da će danas u Plavoj sali Sokolskog doma (Partizan) početi potpisivanjem Ugovora po raspodeli sredstava Javnog poziva za sport za ovu godinu. Kako se navodi, svi predstavnici klubova su u obavezi da sa sobom ponesu popunjen obrazac revidiranog budžeta (godišnji programi i manifestacije), jer bez donetog revidiranog budžeta, potpisanog i overenog od strane zakonskog zastupnika organizacije Ugovor neće biti moguće potpisati. U skladu sa preporukom o pridržavanju mera bezbednosti, određen je i raspored potpisivanja Ugovora. Prvog dana u vremenu od 12 do 12.15 časova Ugovor će potpisivati klubovi od posebnog značaja (FK Radnički 1912, RK Soko, KK Džoker), dok će od 12.15 do 14 časova na red doći svi fudbalski i rukometni klubovi.

Raspored za naredne dane:

Sreda (7. april)

12.00 – 14.00 Košarka, odbojka, plivanje, stoni tenis, kajak, rvanje, atletika, džudo, gimnastika, biciklizam, streljaštvo, triatlon, tenis, boks, dizanje tegova, KBK Kobra i KBS Galaktik.

Četvrtak (8. april)
12:00 – 13:30 Boćanje, šah, kuglanje, bovling, karate, ples, aerosport, ronjenje, bejzbol, aikido, planinartsvo, sportski ribolov, SK Figura, Krosminton, SU Student, Auto moto klub 025, Jugozapadna Bačka, Urban kombat Centurion, Džiu Džica Femili Fajt tim, KBC Ekstrim, Kriket klub Bodroški jeleni, SU Poverlifting klub Sever.

13.30 – 14.30 časova Stipendisti grada Sombora (poneti ličnu kartu, broj tekućeg računa).

Predstavnici SSGS-a na kraju saopštenja, mole sve klubove da se pridržavaju utvrđenog rasporeda, te da sa sobom obavezno ponesu zaštitnu masku.