Razgovor sa povodom – Zoran Janjatović

Hrabre i odvažne izjave predsednika Radničkog 1912 Zorana Janjatovića u kojima se navodi da se i pored velikog bodovnog zaostataka iza vodeće novosadske Mladosti Somborci moraju boriti za titulu prvaka Srpske lige Vojvodina nailaze na komentare koji su različiti i svako sebi daje za pravo da ih stavlja u onaj kontekst koji mu najviše odgovara. Šta je zapravo mladi predsednik somborskog trećeligaša želeo da kaže, kako vidi dosadašnji učinak ekipe, šta su planovi…, a usput i još po nešto saznaćemo od samog Janjatovića.

Izjava da ne odustajete od borbe za naslov prvaka Srpske lige Vojvodina, mada imate 11 bodova manje, naišla je na razne komentare. Da li smatrate da je to realno da se sa tolikim minusom preti lideru?

Moja izjava nije pretnja vodećem timu na tabeli, već obaveza za one koji brane boje Radničkog 1912. Šta trebamo, da se predamo proglasimo Mladost prvakom i kraj sezone. Sve dok postoje teoretske šanse mi ćemo se boriti i nadam se dati draž prvenstvu, a da li ćemo dostići ili prestići Novosađane, to će vreme pokazati. Gledamo isključivo naša posla, bavimo se našom igrom i težićemo da je dovedemo do nivoa koji je adekvatan igranju u saveznom rangu takmičenja. Ako tokom ovih priprema i narednih 19 prvenstvenih kola uspemo to da dovedemo do željenog cilja, onda smo u startu uradili puno, a ubeđen sam da će i rezultat pratiti kvalitetan rad.

Kompletnu vest možete pročitati na sajtu apa-press.info