Dalmatinac pokleknuo u poslednjim minutama

Rukometaši Dalmatinca u osmom kolu Druge lige Sever gostovali su u Pančevu, gde su odmerili snage sa istoimenom ekipom. Riđičanci su bili u igri tokom većeg dela susreta, ali nisu uspeli da ga prelome. Tokom oba poluvremena je viđena odlična utakmica puna preokreta. Iako su tokom prvog dela imali i +3, igrači Pančeva su serijom (10:5 ) na odmor otišli sa prednošću od dva gola. Gosti su i u nastavku igrali bez respekta i već posle par minuta nastavka ponovo vode, a sredinom drugog dela ponovo stiču +3. Domaćin je pojačao ritam i poravnao deset minuta pre kraja, a minut kasnije su poveli. Ekipa Dalmatinca se držala sve do 58. minuta (32:32). U poslednjih 120 sekundi domaći tim serijom 4:1 dolazi do pobede i novih bodova. Najefikasniji igrač utakmice bio je Ivan Tanelov sa 11 pogodaka, dok je na drugoj strani odličan bio Marko Vojvodić sa devet golova. Drugi naš predstavnik u ovom rangu nije odigrao svoj meč protiv Vojvode Stepe. Narednog vikenda na programu bi trebao da bude upravo susret dva somborska tima.

Pančevo – Dalmatinac 39:33 (19:17)

Sedmerci: 3/5 (Pančevo). 4/7 (Dalmatinac).

Isključenja: 12 minuta (Pančevo). 8 minuta (Dalmatinac).

Pančevo: Radovanović, Pejić 6, Velebit 8, Veljković 1, Klačar, Pantović, Urošev, Tanelov 11, Cvetkovski, Pejčić 5, Malićanin, Milutinović 5, Kirti.

Dalmatinac: Vojvodić 9, Olujić, Šveljo 2, Ležajić 4, Milanko 4, Meseldžija 1, Simić, S. Macura 5, Komazec 8, Končarević.