Klubovi od nedelje potpisuju ugovore

Sportski savez grada Sombora poslao nam je saopštenje za javnost u kojem se navodi da će se  potpisivanje Ugovora po raspodeli dela sredstava Javnog poziva za sport za 2020. godinu (godišnji programi i manifestacije) održati u „Plavoj sali“ Sokolskog Doma u ponedeljak, utorak i sredu, (16. 17. i 18. novembra) u vremenu od 12 do 14 časova. Kako se navodi, svi predstavnici klubova su u obavezi da sa sobom ponesu popunjen obrazac revidiranog budžeta, kako za godišnje programe, tako i za manifestaciju. Bez donetog revidiranog budžeta, potpisanog i overenog od strane zakonskog zastupnika organizacije, neće biti moguće potpisati Ugovor. U skladu sa preporukom o pridržavanju mera bezbednosti, određen je i raspored potpisivanja Ugovora.

Ponedeljak (16. novembar)
12:00 – SSK Polet, FK Radnički 1912, Rvački klub Soko, KK Džoker
12:15 – 14:00 Svi fudbalski klubovi, svi rukometni klubovi

Utorak (17. novembar)
12:00 – 14:00 Košarka, odbojka, plivanje, stoni tenis, kajak, rvanje, atletika, džudo, gimnastika, biciklizam, streljaštvo, triatlon, tenis, boks, dizanje tegova, KBK Kobra i KBS Galaktik.

Sreda (18. novembar)
12:00 – 13:30 Boćanje, šah, kuglanje, bovling, karate, ples, aerosport, ronjenje, bejzbol, aikido, planinartsvo, sportski ribolov, SK Figura, Krosminton, SU Student, Auto moto klub 025, Jugozapadna Bačka.

Predstavnici SSGS-a na kraju saopštenja, mole sve klubove da se pridržavaju utvrđenog rasporeda, te da sa sobom obavezno ponesu zaštitnu masku.