Juniori Radničkog 1912 osvojili jesenju titulu

Juniori fudbalskog kluba Radnički 1912 pobedom na gostovanju u Totovom Selu overili su jesenju titulu u prvenstvu Omladinske lige Vojvodine. Gosti su otvorili meč pogotkom Mihajla Vemića u desetom minutu. Samo što su krenuli sa centra domaći igrači su poravnali rezultat preko Avdalovića. Primljeni pogodak ih nije pokolebao. Nastavili su sa odličnom igrom i u 34. minutu su poveli golom Viktora Molnara. Isti igrač je u poslednjim trenucima prvog dela asistirao Vemiću za vođstvo od 3:1. U nastavku meča nije bilo pogodaka, pa je rezultat sa poluvremena bio i konačan rezultat meča. Nakon poslednjeg jesenjeg kola somborski tim je prvi sa 27 skupljenih bodova, dok je Bačka iz Bačke Palanke sa bodom manje na drugom mestu.
Tisa – Radnički 1912 – 1:3 (1:3)
Strelci: Avdalović (Tisa). Vemić 2, Molnar (Radnički 1912).
Žuti kartoni: Mesaroš (Tisa). Bačić, Pehilj, Spasić (Radnički 1912).
Tisa: Triznja, Virag (Balaša), Vuletić, Peršin, Fenjsaruši (Milošević), Orosi, Avdalović (Romoda), Renji, M. Božić, Mesaroš, Č. Božić. 
Radnički 1912: Pehilj, N. Lazić (Buišić), Bajić, Molnar (Popović), Bačić (Šumar), Vemić, Vidaković (Spasić), Kartalija, Drvar (Ralević), Pavić (Đ. Lazić), Vojvodić.
Kadetska selekcija Radničkog 1912 odigrala je nerešeno (1:1) protiv istog rivala. Domaćin je poveo golom Čekea već u sedmom minutu. Izjednačio je Dejan Đurđev sredinom prvog dela iz kaznenog udarca. Nakon sat vremena igre gosti su ostali sa igračem manje, pošto je Drobina isključen zbog drugog žutog kartona. Petnaest minuta kasnije i domaćin je ostao sa igračem manje, pošto je isključen Sabo. Nakon prvog dela sezone somborski tim se nalazi na sredini tabele sa deset skupljenih bodova.
Tisa – Radnički 1912 – 1:1 (1:1)
Strelci: Čeke (Tisa). Đurđev (Radnički 1912).
Žuti kartoni: C. Đere, Selić, Galešev, M. Đere (Tisa). Šević, Krivokuća (Radnički 1912).
Crveni kartoni: Sabo (Tisa). Drobina (Radnički 1912).
Tisa: Ladanji, Patai, Horvat, Galešev, Sabo, Čeke (M. Đere), Rankov, Selić (Lukić), C. Đere (Boban), Toma, Utaši.
Radnički 1912: Đokić, Gunić, Krivokuća, Drobina, Ćeran, Stupar, Šević, Uzelac, Đurđev, Javor (Kovačević), Filipović (Sretić).
Odličan rezultat ostvarila je i pionirka selekcija. Najmlađa takmičarska selekcija je proteklog vikenda gostovala u Petrovaradinu gde je odmerila snage sa prvoplasiranom ekipom prvenstva. Gosti nisu puno respektovali trenutno neporaženi tim prvenstva. Bili su bolji rival tokom većeg dela susreta, međutim nisu uspeli da se domognu tri boda. Domaćin je poveo u desetom minutu golom Nikole Kartalije. Vojin Vuković je poravnao rezultat u 32. minutu. Dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva somborski tim zauzima odlično treće mesto na tabeli sa 19 skupljenih bodova.
ODR – Radnički 1912 – 1:1 (1:1)
Strelci: Kartalija (ODR). Vuković (Radnički 1912).
Žuti kartoni: /
ODR: Todić, Kartalija (Sladojević), Rakanović, Šurlan, Tica (Malobabić), Ostojić, Majstorović (Uka), Mutić, Ješić (Babić), Đurica, Zonić.
Radnički 1912: Cvetojević, Uzelac (Kezić), N. Jerotijević, Antonić, Balać, Vuletić, Vuković, Ivančević (Kreko), Sladojević (Kubatov), Mandić, Nenadić.
Juniori i kadeti nastavljaju sezonu još tri naredne sedmice. U nedelju, 1. novembra, omladinci će gostovati u Odžacima, dok će kadeti putovati u Kikindu. Istog dana pioniri će na Gradskom stadionu u Somboru dočekati ekipu Bačke iz Bačke Palanke.