Rukometašice upisale i drugi poraz u baražu

Rukometašice Ravangrada upisale su i drugi poraz u baraž mečevima za popunu Prve lige Sever. Nakon visokog poraza od odlične Rume, somborske rukometašice izgubile su sinoć i od ekipe Lakija. Do desetog minuta je viđena izjednačena igra oba tima. Nakon toga se igralo u serijama. Domaćin je prvo poveo sa 7:5, da bi gošće potom za svega pet – šest minuta serijom 6:0 preokrenule rezultat u svoju korist. Uspele su somborske da se malo trgnu i izjednače rezultat (12.12). Ipak, gošće iz Crvenke na odmor odlaze sa prednošću od dva gola. „Crvenčanke“ su u nastavku meča odolevale i uspešno čuvale stečenu prednost. U poslednjih deset minuta ekipa Lakija je uspela novom serijom 4:0 da prelomi meč i uspešno ga privede kraju. Najbolji pojedinac susreta bila je domaća igračica Nataša Rotflung sa devet postignutih golova, dok su se Ksenija Vezmar i Aleksandra Lazić po šest puta upisavale u strelce. Sa druge strane Jovana Mišković i Milana Jovović postigle su osam odnosno sedam pogodaka. Poslednja utakmica ovog baraža između Lakija i Rume igra se u nedelju, 27. septembra od 19 časova u Crvenki. Pobednik ovog susreta od naredne sezone će se takmičiti u prvoligaškom društvu.

Ravangrad – Laki 29:34 (13:15)

Sedmerci: 6/7 (Ravangrad). 6/7 (Laki).

Isključenja: 8 minuta (Ravangrad). 12 minuta (Laki).

Ravangrad: Benjak 1, Ćirić, Orlić 1, V. Dokmanov, Beljanski 2, Jurić, Lazić 6, Sadiković, N. Dokmanov, Vezmar 6, Basta, Pejić, Nikolić 5, Rotflung 9, Manojlović.

Laki: Matijašević, Bulatović 6, Mišković 8, Lovre 2, Zorić, Račetović, Zeljković 2, Ivić 3, Stefanović 5, Latinović, Drakula, Dronjaković, Šupica, Đuić 1, L. Jovović, M. Jovović 7.