„Stanišićanci“ osvojili gradski kup

Fudbaleri Stanišića 1920 osvojili su Kup Gradskog fudbalskog saveza Sombor za 2020.godinu. Oni su u finalu savladali ekipu Telečke sa 7:0. Izabranici Sretena Vilotića otvorili su utakmicu golom u 32. sekundi meča. Čim su krenuli sa centra uposlili su Pavina na ivici kaznenog prostora, koji je rutinski matirao šokiranog Gagića. Već u 5. minutu na semaforu je bilo 2:0. Pavin je odlično centrirao sa korner linije, a Stanković je sa peterca loptu glavom sproveo u mrežu. Nakon gola „Stanišićanci“ su nastavili sa napadima, imali su nekoliko izglednih prilika, međutim bez uspeha. U samom finišu prvog dela Matić je povisio na 3:0, što je bio i rezultat poluvremena. U nastavku susreta rezervista Jovović je postigao het-trik. Odlične akcije svoje ekipe je uspešno završavao u 57., 59. i 85. minutu. Konačan rezultat susreta postavio je Predrag Pavin fantastičnim udarcem sa 20-tak metara u poslednjim trenucima meča. Utakmica je odigrana na Gradskom stadionu u Somboru.

Stanišić 1920 – Telečka 7:0 (3:0)

Strelci: Jovović 3, Pavin 2, Stanković, Matić (Stanišić 1920).

Žuti kartoni: Vujin, Matić, Mijić, Pucar, Padev (Stanišić 1920). Gagić, Mitrović, Purić (Telečka).

Stanišić 1920: Lagundžin, Vranković, Ljuština, Vujin, Matijaš (Pucar), Stanković, Pavin, Radev, Matić (Jovović), Erdei (Bogunović), Mijić.

Telečka: Gagić, Nenadović (Buzadžić), Aničić, Karalić, Laketa, Andeković (Purić), Mitrović, Šešević (Verebeji), Tomić (Radmanović), Prekajac (Nikšić), Miličević.