Ubedljivi porazi Dalmatinca i Ravangrada

Ekipa Dalmatinca ubeljivo je poražena na gostovanju u Alibunaru od domaće Budućnosti. Domaćin je poveo odmah na startu susreta, a sigurnom igrom su održavali konstantnu prednost od dva do tri gola. „Riđičanci“ su se držali do 47. minuta, kada su imali svega dva gola zaostatka (28:26). U narednih pet minuta primili su šest golova, a nisu postigli ni jedan. To je bio prelomni momenat meča. Na kraju +10 za Budućnost. Nejefikasniji igrač meča bio je Milanko (Dalmatinac) sa 12 golova, dok je domaći igrač Arnautović dao pogodak manje. U narednom kolu u Riđici gostuje Metalac iz Futoga. Tabela

Budućnost – Dalmatinac 39:29 (21:17)

Sedmerci: 1/3 (Budućnost). 5/5 (Dalmatinac).

Isključenja: 12 minuta (Budućnost). 16 minuta (Dalmatinac).

Budućnost: Čorogar 3, Kutlašić, Bitević 5, Kostić 4, Jovković 4, Lekić 3, Rošu 4, Arnautović 11, Obradović 3, Mladenović, Rilak 1, Andrejić, Đan 1.

Dalmatinac: Vojvodić 4, Macura 2, Ležajić 5, Milanko 12, Šveljo, Šuša, Vulinović, Marinković, Končarević, Vučković 6.

Ekipa Ravangrada gostovala je u Adi, gde je pretrpela „katastofu“. Susret je odlučen već nakon prvih pola sata igre. Gošće su u prvom poluvremenu uspele samo pet puta da pogode mrežu. U nastavku susreta su bile malo više koncentrisanije, međutim to im nije puno pomoglo, pošto su primile 35 pogodaka. Tabela .. U narednom kolu u Somboru gostuje ekipa Lakija iz Crvenke. Biće to okršaj dve ekipe koje se bore za opstanak.

Halas Jožef – Ravangrad 35:15 (18:5)

Sedmerci: 3/5 (Halas Jožef). 3/5 (Ravangrad).

Isključenja: 8 minuta (Halas Jožef). 12 minuta (Ravangrad).

Halas Jožef: Fajka 4, Balaž 4, Kiralj 2, Siđi, Vučetić, Vačik 5, Šuranji 2, Kovač 9, Zombori, Dudić 3, Aksin 6, Kozma.

Ravangrad: Benjak 2, Orlić, V. Dokmanov, Lukić, Beljanski 3, Gagić 4, Lazić 2, Sadiković, Lončar 3, N. Dokmanov, Vezmar 1, Basta.