Somborelektro slavio u okružnom derbiju

Još jedna odlična partija somborskih rukometaša. Večeras je u Gradskoj hali Mostonga pred nešto više od 300 gledalaca savladana ekipa Prigrevice. Domaćin je već u 6. minutu imao prednost od 4:1 (dva gola Ivančevića, po jedan Žarka Miskina i Kuzeljevića). Rano stečeno vođstvo mladi somborski igrači uspešno su održavali do samog kraja prvog dela, a onda u „firuoznoj završnici“, serijom 5:1 se „odlepljuju“ i na odmor odlaze prednošću od sedam golova. To je bio i prelomni momenat utakmice. U nastavku susreta domaći su malo „smanjili“ gas. Gosti su drugi deo meča rešili u svoju korist, međutim to je bio nedovoljno da bi se sustigla razlika. U domaćem timu posebno se istakao Marko Ivančević sa 11 postignutih golova. Ispratili su ga Žarko Miskin sa 5, te Kolarić i Jović sa po četiri gola. Kod gostiju Tepavac je dao sedam, a Kozlovački šest golova. Narednog vikenda ekipa Somborelektra putuje u Pančevo na megdan istoimenoj ekipi.

Somborelektro – PIK Prigrevica 28:22 (18:11)

Sedmerci: 5/6 (Somborelektro). 1/4 (PIK Prigrevica).

Isključenja: 14 minuta (Somborelektro). 22 minuta (PIK Prigrevica).

Somborelektro: Maksimović, Kolarić 4, Ivančević 11, Gajin, Pejinović, Jović 4, S. Miskin 1, Ž. Miskin 5, Jokić 1, Oros, Kuprešanin, Kuzeljević 2, Petrović, Gradinac, Svilar, Vojvodić.

PIK Prigrevica: Momčilović 3, Putnik, Kozlovački 6, Pavlović, M. Savić, Ćeran, Tepavac 7, Mandić, Mesaroš, S. Savić 1, Ćupović, Čule, A. Đurasinović 5, P. Đurasinović, Lovrić, Čović.