„Panteri“ nastavljaju sa odličnim partijama

Rukometaši Sivca 69 u ovom prvenstvu pokazali su da za njih trenutno nema nepremostive prepreke. Nastavljaju da oduševljavaju svoje pristalice, a ovo što rade se pomalo i kosi sa nekim normalnim načelima. Igrati čitavu sezonu u ovakvom ritmu, to je odlika velikih ekipa. Gosti iz Bačkog Jarka ni “bleda senka” ekipe koja je u prvom delu prvenstva namučila lidera Prve lige Sever. Utakmica je prelomljena već sredinom prvog dela igre, a nakon toga jednostavno, smireno i rutinski domaći rukometaši su priveli meč kraju. Preko 200 stotine navijača moglo je da uživa u sedamnaestoj vezanoj pobedi „Pantera“. Najzaslužniji za osvajanje novih bodova su Kalić sa 8 odnosno Čabai sa 7 postignutih golova. Do kraja prvenstva je ostalo još pet kola, a “Sivčani” imaju prednost od pet boda u odnosu na drugoplasiranu ekipu Jabuke, koja je u ovom kolu “remizirala” sa ekipom Nove Pazove 1957. U narednom kolu Sivac 69 putuje u Šid, na gostovanje pretposlednjoj ekipi Radničkog.

Sivac 69 – Mladost TSK 32:25 (19:12)

Sedmerci: 3/3 (Sivac 69). 3/3 (Mladost TSK).

Isključenja: 16 minuta (Sivac 69). 8 minuta (Mladost TSK).

Sivac 69: Bogojević, Ćujić, Bošković 2, Popov 1, Beslać 5, Predojević, Sliva, Vemić 1, Vučinić, Potpara, Kalić 8, Karavezić, Slavuljica 3, Šupica, Čabai 7, Živković 5.

Mladost TSK: Knežević 1, Pavlov, Bogojević, Rodić, Karlaš 9, Gaković 1, Plančak, Dvizac 4, Ljubisavljević, Ivanović 1, Cvetković, Ždrnja, Radić, Miličević 1, Marjanović 8, Jelić.

Apatin – Inđija 24:32 (15:18).

Ekipa Apatina, nakon poraza od Jabuke i Nove Pazove 1957 pretrpela je treći poraz u nizu, ovoga puta na domaćem parketu od ekipe Inđije. Gosti su bili bolji tokom čitave utakmice. Na odmor su otišli sa tri gola prednosti, da bi u nastavku igre istu uvećali na osam razlike. Najefikasniji igrač utakmice bio je Boško Marinković (Inđija) sa 12 postignutih golova.

Sedmerci: 2/2 (Apatin). 6/6 (Inđija).

Isključenja: 10 minuta (Apatin). 12 minuta (Inđija).

Apatin: Sunajko 5, Nađ 2, Džaja, Kljajić 5, Rožić, P. Mandić 5, Davčev, Z. Mandić 4, Grubor, Glušica, Radovanović 2, Medić, Ćopić, Gardijan 1, Davidović.

Inđija: Petrović, Baljak, Dušanić, Novaković 2, Drobac 2, Marinković 12, B.Živković 1, Bubalo 1, Šotra 2, U. Živković 3, Janković, Balić 1, A. Živković, Aćimović 1, Maričić 3, Petrović 4.

Naredne nedelje ekipa Apatina putuje u Dolovo, gde se sastaje sa istoimenom ekipom. Tabela