„Sivčani“ i dalje nepogrešivi

Rukometaši Sivca 69 proteklog vikenda ugostili su ekipu Dolova, te su zabeležili novu, 15 pobedu u sezoni Prve lige – grupa Sever, iz isto toliko odigranih utakmica. Domaći su silovito ušli u meč i već nakon nekoliko minuta stekli prednost od 6:1. Rano stečenu prednost su uspešno održavali, a do odlaska na odmor i povećali na +8. Na samom startu drugog dela prednost je vrlo brzo postala i dvocifrena. Na kraju zaslužena i više nego ubedljiva pobeda domaćih rukometaša. Najefikasniji pojedinac meča bio je domaći rukometaš Marko Čabai sa 12 postignutih pogodaka. Kod gostiju se istakao Miloš Petrović sa golom manje.

Sivac 69 – Dolovo 44:22 (22:14)

Sedmerci: 2/2 (Sivac 69). 3/4 (Dolovo).

Isključenja: 8 minuta (Sivac 69). 4 minuta (Dolovo).

Sivac 69: Bogojević, Ćujić, Bošković, Popov 1, Beslać 5, Šljukić 4, Sliva 5, Vemić 3, Potpara, Kalić, Karavezić, Slavuljica 7, Predojević, Čabai 12, Živković 5, Furtula 2.

Dolovo: Janović, Pejčić 3, Marko Petrović 6, Mitić, Stojanović 2, Matović, Bečenjak, Miloš Petrović 11.

U ovom rangu takmičenja nastupaju i rukometaši Apatina koji su u ovom kolu ugostili drugoplasiranu Jabuku. Domaći su početno vođstvo vrlo brzo prepustili gostima koji su bili bolji tokom čitavog meča. Na odmor su otišli sa četiri gola viška, da bi tokom drugog dela stečenu prednost uspešno održavali. Apatincima u finišu meča ponestaje snage, što rezultira sa konačnim rezultatom. Najbolji pojedinac susreta bio je rukometaš gostiju Pešić sa 11 pogodaka.

Apatin – Jabuka 21:28 (11:15)

Sedmerci: 1/2 (Apatin). 2/2 (Jabuka).

Isključenja: 6 minuta (Apatin). 10 minuta (Jabuka).

Apatin: Miličević, Sunajko 3, Nađ 4, M. Džaja, Kljajić, Rokić 2, P. Mandić 1, N. Džaja, Z. Mandić 2, Grubor, Glušica, Radovanović 3, Medić, Ćopić, Gardijan 6.

Jabuka: Mitanovski, Pešić 11, Trajković, Vitas 3, Krstevski 3, Jandrić, Milenković 2, Trajkovski, Turković 6, Peško 3.

Narednog vikenda Sivac putuje u Banatski Karlovac, dok će Apatin put Nove Pazove. Tabela ..