Poraz rukometašica u Srpskoj Crnji

Rukometašice Ravangrada na startu prolećnog dela prvenstva poražene su na gostovanju od ekipe Mladosti. Domaće su od samog starta vodile, nametnule su svoju igru, tako da su sasvim zasluženo slavile i osvojile prve prolećne bodove. Ekipa Mladosti je tokom drugog poluvremena imala i dvocifrenu prednost, međutim na kraju, „pristojnih“ pet razlike. „Somborkama“ predstoji grčevita borba za opstanak, pošto su novim porazom ostale usamljena na dnu tabele Prve lige Sever. Najefikasnija igračica Mladosti je bila Milena Ćaćić sa osam pogodaka, dok su sa druge strane, Ksenija Vezmar i Marina Beljanski postigle po jedanaest pogodaka.

Mladost – Ravangrad 41:36 (23:16).

Sedmerci:  1/1 (Mladost). 4/6 (Ravangrad).

Mladost: Jurić, Ćaćić 8, Jošanović, B. Ćosić 2, T. Ćosić 7, Bandobranski 7, Kojić 1, Đurić, Arsin 2, Kresoja, Beronja 2, Brborić, Stan 1, Nikolić 7,Kulić 4.

Ravangrad: Benjak 6, Orlić 2, Nimak 2, Vezmar 11, Lukić, Beljanski 11, Lazić 3, Sadiković, Lončar, Makra 1, Dokmanović, Basta.

Tabela….

U narednom (13) kolu u derbiju začelja Ravangrad dočekuje ekipu Dolova, koja se nalazi jedno mesto iznad na tabeli. U jesenjem delu prvenstva Dolovo je bilo bolje, pobedivši sa 26:24. Ovo će biti izuzetno važna utakmica za domaći tim, pošto su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak.