Nikola Jokić nastupa na meču NBA zvezda

Iako nije dobio dovoljnu podršku navijača, „struka“ je odlučila da se srpski centar nađe na listi najboljih NBA igrača. Nikola Jokić po prvi put zaigraće na All Star meču, koji će se ove godine održati 17. februara u Šarlotu. Sjajne partije koje Nikola pruža u dresu Denvera naterali su trenere najkvalitetnije košarkaške lige na svetu da mu dodele status rezerve. Naš košarkaš je tokom prošlog meseca imao čak šest tripl – dablova, što je svakako bila dobra preporuka za nastup na All Star vikendu.

Pored njega za rezerve u timu Zapadne konferencije su izabrani još: Rasel Vestbruk, Entoni Dejvis, Demijen Lilard, Lamarkus Oldridž, Klej Tompson i Karl-Entoni Tauns.

Na Istoku su treneri kao rezerve izabrali i crnogorskog centra iz Orlando Medžika Nikolu Vučevića, ali i Kajla Laurija, Blejka Grifina, Bredlija Bila, Krisa Midltona, Bena Simonsa i Viktora Oladipa.

Nikola Jokić ove sezone postiže u proseku 20,1 poena, 10,4 skoka, 7,7 asistencija, 1,4 ukradene lopte i 0,7 blokada, a posle Divca i Stojakovića, postao je treći srpski košarkaš koji će zaigrati na All Star meču.