Rukometaši Somborelektra ubedljivi protiv „fenjeraša“

MRK Somborelektro – ORK Zrenjanin 39:22 (18:11).

Sedmerci: 7 (6) Somborelektro. 2 (2) Zrenjanin.

MRK Somborelektro: Maksimović, Kolarić 9, Ivančević, Veselovski 4, Hinić, Jović 4, Gajin, Ž. Miskin 3, Jokić 1, Oros 8, Kelić 1, Kuzeljević 4, Aleksić 1, Kuprešanin 1, Svilar 3, Zeljko.

ORK Zrenjanin: Stojanović 1, Vrbaški 1, Radišić 3, Runjevac 1, Seregi, Turinski, Mrkšić 1, Šujica 6, Nikolić 6, Radin, Stojšić 1, Vujević 2.

Mladi somborski rukometaši nastavljaju sa odličnim partijama. Ovoga puta bili su bolji od poslednje plasirane ekipe Zrenjanina. Domaći su prvi deo utakmice rešili u svoju korist sa sedam golova razlike, a svakako najzaslužniji za visoko vođstvo bio je raspoloženi Ilija Kolarić koji je postigao osam od svojih devet golova na utakmici. U nastavku susreta raspucali su se Oros, koji je pobedi svog tima doprineo sa ukupno osam pogodaka, od kojih je 7 postigao u drugom poluvremenu., kao i Veselovski sa 4 pogotka. Na kraju zaslužena pobeda domaće ekipe, koja će naredne nedelje završiti ovogodišnje takmičenje gostovanjem u Jaši Tomiću, gde će se sastati sa pretposlednjom ekipom Radničkog.