Bogunović pobedio Žak

FK Stanišić - FK Žak, slika preuzeta sa fejsbuk stranice kluba

Stanišić – Žak 5:0 (3:0)

Strelci: Bogunović 4, Jovanović.

Žuti kartoni: /

Stanišić: Igor Šarić, Baljak, Lakić, Ilija Šarić, Vujin, Vukadinović (Obrić), Bogunović, Štrbac, Mitrović, Nenadić, Jovanović.

Žak: Marjanović, Grgić, Matić, Ljuština, Savić, Kovačević, Hernaus, Đukanović, Lagundžin, Živković, /. (Gosti sa 10 igrača).

Danas su odigrane dve utakmice Područne fudbalske lige Sombor. Stanišić je sigurno trijumfovao protiv Žaka, dok je Crvenka bila bolja od Hercegovca. Oba meča su završena identičnim rezultatom od 5:0. Ekipa Stanišića je bez problema savladala somborski Žak. Gosti su meč počeli sa deset igrača, da bi nakon poluvremena na teren izašli sa svega sedam igrača, jer Živković, Matić i Đukanović zbog povreda nisu mogli nastaviti utakmicu. Meč je prekinut u 55. minutu, zbog „povrede“ još jednog gostujućeg igrača Lagundžina, pa je sudija Martinović bio prinuđen da prekine meč. Junak susreta je svakako četvorostuki strelac Damir Bogunović. Stanišić i dalje ima dva boda prednosti u odnosu na pratioca iz Crvenke, koji zaostaju za dva boda. U narednog kolu, koje je na programu već u sredu, 16. maja, Stanišić putuje u Parage, gde će se sastati sa ekipom Budućnosti, dok će Žak ugostiti ekipu Lipara. Ekipa Crvenke će pauzirati u narednom kolu.

Slike preuzete sa fejsbuk stranice fudbalskog kluba Stanišić