Peti poraz u nizu „crveno belih“

Fudbaleri somborskog Radničkog doživeli su novi debakl na gostovanju, ovoga puta od lidera Prvenstva ekipe Srbobrana. Ovo je bio peti poraz u nizu somborskih „crveno belih“, a drugi uzastopni poraz na gostovanju, sa kojeg se vraćaju sa pet golova u mrežu. Utakmica je rešena već u prvom delu, kada je domaća ekipa za samo 13 minuta postigla tri gola. Dvostruki strelac je bio Đorović, dok je treći pogodak postigao Grabež. U nastavku smo videli još dva gola u mreži golmana Bulovića. Strelac četvrtog gola bio je Ćovin, dok je peti postigao, ponovo Grabež, ovoga puta sa kreča.

Srbobran: Kronić, Pronek, Vujičić, Ikrašev, Dašić, Marjanov (Hađinac), Đorović (Španović), Bortnik, Ćovin, Pejović (Tešanović), Grabež.

Radnički: Bulović, Veselinović (Drača), Mazinjanin, Martinović, Erdei, Kovačević, Sapšozničenko, Vukadinović, Topalov (Žeželj), Resanović (Radev), Žunić.

Strelci: Đorović 2, Grabež 2, Ćovin.

Žuti kartoni: Veselinović, Martinović (Radnički).

U Apatinu su snage odmerili Mladost i Polet iz Karavukova. Domaći tim je slavio sa 2:0, a strelci su bili Solać i Rodić.

U Čonoplji je gostovala drugoplasirana ekipa Tise iz Adorjana. Domaći su poveli u 62. minutu preko Mijatovića, da bi gosti izjednačili deset minuta pre kraja meča. Pobedu gostima je doneo Milikić u 85. minutu meča.