Apa futsal poklekao u finalu Kupa Vojvodine

U Novom Sadu, u petak 29. decembra, odigrano je ovosezonsko finale Futsal Kupa Vojvodine. Nakon sjajne utakmice kojoj je prisustvovalo više stotina gledalaca pobedu rezultatom 8:2 su ostvarili igrači Kluba malog fudbala „International“ iz Novog Sada koji su nakon izuzetno zanimljive utakmice bili bolji od Kluba malog fudbala „APA Futsal“ iz Apatina.

Strelci: Guberinić, Celin, Vulović po 2, Nikolić, Bajić (KMF Internacional); Paunović i Delić (KMF Apa futsal).

KMF Internacional: Tomić, Celin, Belović, Guberinić, Vulović, Pantelić, Ilić, Nikolić, Ljevaja, Bajić.

KMF Apa futsal: Vuković, Vidaković, Paunović, Damjanović, Delić, Kesić, Prole, Balog, Marčeta, Danić, Marin, Musulin.

Najbolji golman celokupnog takmičenja: Mladen Vuković (Apa futsal). Najbolji igrač celokupnog takmičenja: Đorđe Celin (KMF Internacional).

U predigri finalne utakmice sastale su se četiri ekipe najperspektivnijih omladinskih igrača sa teritorije Vojvodine. U poluvremenu finalne utakmice svoj potencijal i talenat su pokazali mlađi pioniri iz Škola fudbala “Meridijana” iz Novog Sada i “Dvanaestica” iz Sremske Kamenice. Svojim prisustvom i učešćem u ceremoniji dodele priznanja svoj doprinos su dali: Miodrag Cvijić, generalni sekretar FSV, Aranka Binder, pomoćnik Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Goran Ivančić, selektor Futsal reprezentacije Srbije, Danijel Župić, direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, Ognjen Krsmanović, zamenik načelnika Gradske uprave za sport, Željko Malinić, predsednik Komisije za futsal FSV, Milan Obradović, Komesar za takmičenje Futsal lige Vojvodine, Zoran Bogdanov, Komesar za suđenje Futsal lige Vojvodine – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Vojvodine.