Težak poraz rukometaša Somborelektra

Rukometaši Somborelektra pretrpeli su večeras težak debakl u devetom kolu Prve lige Sever od Potisja Pleteks. Ekipa iz Ade je bolje otvorila susret, brzo su poveli sa 4:0 i time odmah stavila do znanja Somborcima da nemaju šta da traže u ovom meču. Kako je vreme odmicalo prednost je rasla, a na odmor su otišli sa dvocifrenom (6:19) razlikom. U drugom delu identična situacija na parketu. Igrači Potisja bolji, što su na kraju materijalizovali sa još većom razlikom. Nenad Delibašić je bio najbolji pojedinac susreta sa devet pogodaka. Marjanov, Vajer i Brojčin su po šest puta pogađali mrežu golmana somborskog tima. U poraženom timu Sergej Miskin je bio najefikasniji sa šest pogodaka. Somborelektro zauzima desetu poziciju na tabeli sa svega četiri boda. Narednog vikenda gostuju u Gajdobri, gde će odmeriti snage sa domaćim Hercegovcem, vodećim timom lige.

Somborelektro – Potisje Pleteks 14:42 (6:19).

Sedmerci: 2/3 (Somborelektro). 5/7 (Potisje Pleteks).

Isključenja: 8 minuta (Somborelektro). 6 minuta (Potisje Pleteks).

Somborelektro: Maksimović, Rnjak 1, Petrović 1, Gajin, Pejinović, Kelić, Miskin 6, Terzić 1, Šveljo, Veselovski, Kuprešanin, Aleksić 4, Domić 1, Garajski, Preklapaj, Zeljko.

Potisje Pleteks: Molnar, Kančar 2, Pergel 1, Hanak 1, Škorić 1, Brojčin 6, Juhas 3, Delibašić 9, Bajus 5, Rogljačin, Vajer 6, Marjanov 6, Trumbetaš 2.