Poraz u poslednjem kolu, sledi doigravanje

Somborski futsaleri odigrali su svoj poslednji meč u prvenstvu Treće futsal lige Vojvodine – grupa Zapad. Nažalost, pretrpeli su poraz na domaćem parketu od jedine neporažene ekipe šampionata, Letećih Holanđana iz Vrbasa. Gosti su poveli već u trećem minutu preko Lazetića nakon odlično izvedene kontre. Pogodak nije poremetio igru domaćeg tima koji je do odlaska na odmor propustio nekoliko izglednih prilika. Neprecizni su bili Bajčev, Baljak, Radmanović i Torbica. Ipak, dva minuta pre kraja prvog poluvremena Bajčev je pobegao po desnoj strani i fantastičnim udarcem pod prečku poravnao rezultat. U nastavku susreta obe ekipe su odlično igrale, nije bilo puno ozbiljnih prilika. Međutim, gosti iz Vrbasa nakon katastrofalne greške Miloša Radmanovića ponovo dolaze u vođstvo. Strelac je ponovo bio Lazetić. Nisu se domaći ni okrenuli već je na semaforu bilo 3:1. Mladi Avdalović je zatresao mrežu nemoćnog Molnara. Domaći su krenuli na sve ili ništa, ali bez preteranog uspeha. Njihovi pokušaji su se završavali na desetak metara od protivničkog gola, bez završnog udarca. Marojević je na drugoj strani strani postigao četvrti pogodak za svoj tim. U poslednjim trenucima utakmice Molnar je smanjio odnosno postavio konačan rezultat susreta.

Žak Junior – Leteći Holanđani 2:4 (1:1)

Strelci: Bajčev, Molnar (Žak Junior). Lazetić 2, Avdalović, Marojević (Leteći Holanđani).

Žak Junior: Molnar, Radmanović, Bajčev, Bojić, Torbica, Baljak, Vidaković, Bogunović.

Leteći Holanđani: Marinković, Stjepović, Marojević, Ačanski, Lazetić, Zečević, Avdalović, Radović, Jakšić, Lukić, Dragnić, Šmit, Danilović, Peković.

Narednog vikenda se igraju utakmice poslednjeg kola, nakon kojih će biti poznat konačan raspored na tabeli, te parovi doigravanja za popunu Druge futsal lige Srbije.