Žak Junior poražen u Bajmoku

Futsaleri Žak Juniora prtrpeli su treći poraz u poslednja četiri duela. U ponedeljak su gostovali u Bajmoku gde su poraženi od domaćih Letećih Bajmočana. Domaćin je poveo već u trećoj minuti golom kapitena Cvetkovića, koji je odlično šutirao pod prečku sa desetak metara. Vidaković je poravnao rezultat četiri minuta kasnije. Do odlaska na odmor „Bajmočani“ su stekli dva gola prednosti nakon dve odlične izvedene kontre. Strelci su bili Cvetković i Marinković. Odmah na startu drugog dela Vukelić je nakon nove kontre povisio na 4:1, da bi Maravić u 27. minutu postigao peti pogodak za domaćina. „Žakovci“ se nisu predavali. Ninković je u 33. minutu smanjio na 5:2, a Radmanović je postigao treći pogodak u 35. minutu. Gosti bacaju sve karte u napad, igraju bez golmana na golu i dva minuta pre kraja utakmice upravo golman Molnar postiže četvrti pogodak i stvara dodatnu nervozu kod igrača domaće ekipe. Ipak, u poslednjim trenucima meča iskusni Vidaković greši u dodavanju, što Vukelić koristi i postiže šesti pogodak na meču i postavlja konačnih 6:4 za Leteće Bajmočane. U ponedeljak, 25. novembra u Somboru gostuje ekipa kulskog Hajduka. Utakmica se igra u Gradskoj hali Mostonga i počinje od 21 čas.

Leteći Bajmočani – Žak Junior 6:4 (3:1)

Strelci: Cvetković 2, Vukelić 2, Marinković, Maravić (Leteći Bajmočani). Vidaković, Ninković, Radmanović, Molnar (Žak Junior).

Žuti kartoni: Vukelić (Leteći Bajmočani). S. Vuković (Žak Junior).

Crveni kartoni: Lazić (Leteći Bajmočani).

Leteći Bajmočani: Ristić, Maravić, Cvetković, Lazić, Vukelić, Baranjin, Lebović, Marinković, Čvoro.

Žak Junior: Molnar, Radmanović, S. Vuković, Baljak, Bajčev, Vidaković, Čivčić, Bogunović, Ninković.

Rezultati kola: Tango – Fortuna 4:4, Hajduk – Leteći Holanđani 6:9. Slobodna je bila ekipa Novog Sada.

Tabela: Leteći Holanđani 17, Novi Sad 16, Leteći Bajmočani 13, Žak Junior 12, Hajduk 6, Fortuna 2, Tango 2.

Parovi narednog (9) kola: Žak Junior – Hajduk, Leteći Holanđani – Tango, Fortuna – Novi Sad. Slobodna je ekipa Letećih Bajmočana.