Ravangradu derbi začelja

Rukometašice Ravangrada konačno su ostvarile pobedu. Sinoć je u Gradskoj hali Mostonga gostovala pretposlednja ekipa Dolova. Do sredine prvog poluvremena viđena je izjednačena igra u kojoj su se obe ekipe smenjivale u vođstvu.  Domaće rukometašice su golom Aleksandre Lazić došle do dva gola prednosti (9:7) i tada je sve poslalo lakše. Kada su serijom 5:0 za svega sedam minuta, povele su 16:10 pitanje pobednika je bilo rešeno. Na odmor su otišle sa četiri gola viška pošto su dozvolile da gošće sa dva brza gola Natalije Ćojbašić u poslednjem minutu smanje rezultat. U nastavku susreta nisu dozvolile iznenađenje, te su sigurnom igrom meč uspešno privele kraju i zasluženo osvojile dva boda. Najefikasnija igračica domaće ekipe, a ujedno i utakmice bila je Ksenija Vezmar sa 11 postignutih pogodaka, dok je kod gostiju Ivana Stanković dala je devet golova. Inače, ovo su prvi bodovi za naše rukometašice od sredine oktobra prošle godine. Narednog vikenda gostuju u Zrenjaninu, ekipi Proletera. Tabela

Ravangrad – Dolovo 34:26 (16:12)

Sedmerci: 7/8 (Ravangrad). 0/2 (Dolovo)

Isključenja: 8 minuta (Ravangrad). 14 minuta (Dolovo).

Ravangrad: Benjak 2, Orlić, Nimak, Lukić 1, Beljanski 7, Gagić 5, Lončar 3, Lazić 1, Sadiković, Boltić 4, Dokmanov, Vezmar 11, Basta.

Dolovo: Jarkovački, Stanković 9, Simić 7, Lazarov, M. Rakidžić 4, Nataša Ćojbašić, Jovanović, Lazić 1, B. Rakidžić, Natalija Ćojbašić 5, Čolaka, Antić.