Odbojkašice Volejstarsa ispustile pobedu

Odbojkašice Volejstarsa poražene su u subotu u okviru osmog kola Druge lige Sever od ekipe Panonije iz Bačke Palanke. U veoma uzbudljivom meču, punom preokreta domaće igračice su na kraju ispustile pobedu, čime su zabeležile četvrti uzastopni poraz. Gošće su bolje otvorile meč i prvi set rešile u svoju korist. Domaće su uzvratile sa dva odlična seta i preokrenule rezultat. Ipak, nisu imale snage da dokrajče protivnice iz Bačke Palanke, koje dobijaju četvrti set i poravnaju rezultat. U odlučujućem setu odbojkašice Panonije sigurnije, odmah na startu prave razlike od pet poena (3:8), što je na kraju i odlučilo pobednika. Domaće su uspele da na kratko uhvate priključak, smanje na 7:9, međutim, usledila je serija grešaka i na kraju gošće zasluženo dolaze do pobede. Nakon novog poraza ekipa Volejstarsa se nalazi na začelju tabele sa jednom pobedom iz osam odigranih susreta i svega četiri osvojena boda. Naredne nedelje odbojkašice putuju u Novi Sad, gde će se u meču devetog kola sastati sa ekipom Slavije.

Volejstars – Panonija (Bačka Palanka) 2:3 (18:25, 25:23, 25:17, 20:25, 11:15).

Odbojkaši Sombora su u seriji od šest uzastopnih poraza. Juče su na domaćem parketu poraženi od Mladosti iz Turije. U veoma neizvesnom meču viđena su dva seta koja su rešena posle mnogo neizvesnosti na razliku. Obe ekipe su dobile po set. Ipak, gosti su na kraju zasluženo slavili. Nakon osmog kola ekipa Sombora zauzima sedmu poziciju na tabeli sa šest osvojenih bodova. Naredne nedelje gostuju u Novom Sadu, gde odmeriti snage sa Dunav Volleyom, trenutno drugoplasiranom ekipom prvenstva.

Sombor – Mladost (Turija) 1:3 (20:25, 28:26, 31:33, 18:25).

Jedinu odbojkašku pobedu ovoga vikenda ostvarila je ekipa CVS-a, koja je na gostovanju u Vrbasu slavila protiv Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja. Maksimalnom pobedom „somborke“ su prekinule niz od dva poraza, a trenutno se nalaze na drugom mestu Vojvođanske lige Sever iza ekipe Apatina, koja je ubedljivo prvo sa sedam pobeda iz isto toliko odigranih susreta.

Sutjeska – CVS 0:3 (22:25, 19:25, 20:25).