Omladinske selekcije nastavljaju sa dobrim rezultatima

Proteklog vikenda nastavljena su omladinska fudbalska takmičenja kvalitetne lige Vojvodine pod okriljem Fudbalskog saveza Vojvodine. Najmlađa takmičarska selekcija Radničkog, u subotu je na Gradskom stadionu dočekala vršnjake iz Vrbasa, ekipu CFK-a. Utakmica je završena podelom bodova.

Radnički – CFK (Vrbas) 1:1 (1:1) – pioniri

Strelci: Simin (Radnički). Popović (CFK).

Žuti kartoni: Lakić, Vukadinović (Radnički). Palić (CFK).

Radnički: Đokić, Gubica, Gunić, Ignjatović, Drobina, Lazarević (Kovačević), Lakić, Šević (Japundžić), Kusonić (Vukadinović), Đurđev, Simin.

CFK: Golović, Muminović, Milović (Bubalo), Novaković, Popović, Gojkov, Čude, Apostolovski, Pavić, Bulajić (Novaković).

Kadeti Radničkog su gostovali u Bačkoj Palanci, gde su u neizvesnoj utakmici pobedili ekipu Bačke sa 1:2.

OFK Bačka – Radnički 1:2 (1:0) – kadeti

Strelci: Kljajić (OFK Bačka). Vidaković, Lazić (Radnički).

Žuti kartoni: Rokvić (OFK Bačka). Vojvodić, Plavšić (Radnički).

OFK Bačka:Ostojić (Krstić), Polić, Pajkanović, Petković, Rokvić (Štrbac), Kljajić (Maksić), Ćorović (Baćanov), Ilić, Trifunović, Karanović, Grgić (Međedović).

Radnički: Leković, Mijović, Ralević (Krizmanić), Tevanović, Nikšić, Plavšić, Bujišić, Drvar, Lazić, Vidaković, Vojvodić.

OFK Bačka – Radnički 3:0 – omladinci

Kako se navodi u Izveštaju delegata sa zakazane utakmice, somborska ekipa se iz nepoznatih razloga nije pojavila u zakazano vreme, pa je utakmica registrovana službenim rezultatom u korist domaće ekipe iz Bačke Palanke.

Svoje utakmice je proteklog vikenda trebalo da odigraju i omladinske selekcije drugog gradskog kluba Radničkog 1912. Pioniri su trebali da igraju utakmicu sa ekipom Sloge iz Čonoplje. S obzirom da se gosti nisu pojavili u zakazanom terminu utakmica je registrovana službenim rezultatom (3:0) za domaću ekipu. Omladinci Radničkog 1912 su u okviru četvrtog kola Druge omladinske lige Vojvodine – grupa Sever trebalo da odigraju utakmicu sa novosadskim Kabelom. Zbog utvrđenih nepravilnosti sa registarskim knjižicama gostujuće ekipe, utakmica je registrovana službenim rezultatom u korist domaće ekipe. Somborska ekipa je nakon četiri odigrana kola na čelu tabele sa 10 bodova iz četiri utakmice.