Crvenka u višem rangu

Vrbas – Crvenka 0:1 (0:0)

Strelac: Milan Subotić

Žuti kartoni: Roganović, Avdalović, Šmit, Krnjajić, Jovanović (Vrbas). M. Subotić, J.Radmaović, Kerekeš, Bošković (Crvenka).

Crveni kartoni: Šmit, Avdalović, Jovanović (Vrbas).

Vrbas: Jovičić, Roganović, Brezovac, Avdalović, Šmit, Krnjajić, Jovanović, Vujošević, Komazec (Andesilić), Jakić, Janković.

Crvenka: Đurišić, Kočić, Ivić,  V. Vujović, M. Radmanović, Dragović, J. Subotić, M. Subotić, Bošković, J. Radmanović, Kerekeš (Z. Vujović).

Domaća ekipa nije uspela da nadoknadi gol zaostatka iz prve utakmice. Vrbašani su u prvom delu utakmice imali dve izgledne prilike preko Jakića, ali je golman Crvenke, Đurišić odlično intervenisao i sprečio vođstvo domaćina. I u nastavklu susreta domaća ekipa je bila bolji rival, sve do 70. minuta kada je isključen domaći štoper Šmit. Tada dolazi do preokreta, gosti sa igračem više preuzimaju igru, ređaju prilike, a dva minuta pre kraja susreta postižu i pogodak preko Milana Subotića. Inače, isti igrač je bio strelac i pobedonosnog gola u prvom meču koji je odigran u Crvenki, a koji su domaći rešili u svoju korist sa 2:1. U poslednjim trenucima meča sudija Đorđe Maksimović iz Inđije isključio je još dva domaća igrača Avdalovića i Jovanovića. Na kraju zaslužena pobeda ekipe Crvenke koja će se od naredne sezone takmičiti u  Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Sever.

slika preuzeta sa fejsbuk strane FK Crvenka